A
asiunia876
Gość
AgatkaT a nie napisalas dlaczego mieszkacie z nia. MOze warto znowu sie wyprowadzic jak tak dobrze bylo wam na swoim?
I nie martw sie nie Ty tu jestes potworem, a ona. Moim zdaniem nie powinnas jej tak dawac wolnej reki we wszystkim. Tak ja nauczylas i jak bobo sie urodzi, to bedzie Ci malenstwo w tetre ubierac, albo welniana czapke po domu nosic...
Wspolczuje naprawde, ale mysle ze powinniscie OBOJE z nia pogadac...
Viśnia a Twoja tesciowa to typowy przyklad. Moj synek jest "ajka" i tak sobie zycie zniszczyl beda z ta "BEEE" synowa. Tyle ze nie kapuje jak ona moze Ci mowic jak masz sie ubrac co?
A rosmieszyl mnie ten organista ze wsi

fajna msze slubno-pogzebowa bys miala:-) dlaczego sie nie skusisz?

To sie nazywa roznica pokolen.Najśmieszniejsze jest to, że zabrania mi kupować rzeczy dla Dzidziusia, nadawać mu imię. Nie każe mi wiedzieć jakij będzie płci.
I nie martw sie nie Ty tu jestes potworem, a ona. Moim zdaniem nie powinnas jej tak dawac wolnej reki we wszystkim. Tak ja nauczylas i jak bobo sie urodzi, to bedzie Ci malenstwo w tetre ubierac, albo welniana czapke po domu nosic...
Wspolczuje naprawde, ale mysle ze powinniscie OBOJE z nia pogadac...

Viśnia a Twoja tesciowa to typowy przyklad. Moj synek jest "ajka" i tak sobie zycie zniszczyl beda z ta "BEEE" synowa. Tyle ze nie kapuje jak ona moze Ci mowic jak masz sie ubrac co?
A rosmieszyl mnie ten organista ze wsi

fajna msze slubno-pogzebowa bys miala:-) dlaczego sie nie skusisz?

Łooooo to by było 

:-( więc musieliśmy tu zostać... Gdyby ona miała Męża, albo inne Dziecko, to byśmy ją olali... Ale ma tylko mojego T więc same rozumiecie... Całe Nasze życie musieliśmy przez Nią zmienić... Wszystkie plany! Ale Ona twierdzi, że przecież to nic takiego.
he he