reklama

Teściowie

do mnie się teściowa nie odzywa od czasu jak mój jeden dzidziuś umarł. może nie byłam wtedy dla niej zbyt miła, ale wtedy dla nikogo nie byłam miła, i pytania typu "jak sobie z tym poradziłaś" w momencie kiedy to dopiero do mnie docierało- doprowadzały mnie do szału. teraz już mówię o tym spokojnie, ale z nią nie mam okazji rozmawiać :) chyba się obraziła...

reklama
Nie wiem ale chyba te baby mają coś nie tak pod sufitem. Jak się im coś powie to korona spada- chodzące ideały. Mam nadzieję że taka nie będę.

teściowa dziś dorwała moją Wiesię i się zaczęła wypytywać dokładnie o mnie, chciała znać wszystki szczegóły. poskarżyła się mamie mojej, że w ogóle nic jej nie chcę mówić i jak ona mnie wychowała, że zachowuję się jak buc. a moja gwiazda Wiesia odpaliła, że wychowała mnie tak cobym się nie zajmowała niepotrzebnym gadaniem i plotkami. obraza majestatu się zrobiła - i bardzo dobrze, sama jest buc

a dziś byliśmy na tej imprezie urodzinowej i każdy dobierałsię do mojego brzucha. qw końcu sięodezwałam i powiedziałam, że należy najpierw zapytać, bo może ktoś sobie nie życzy. siostra teściowej mi wywaliła, że taka ważna się zrobiłam. wytłukę całą tą rodzinkę chyba. koniecznie chciała znać płeć i kiedy się urodzi. zbyliśmy ją, że jest czas jeszcze do porodu i co sieurodzi to sięurodzi byle byłoby zdrowe.

Kasia - tragedia - ja też nienawidzę macania mnie po brzuchu, już spierniczyłam kilka osób w pracy za dotyksnie mnie - jakieś idiotyczne zwyczaje!!!! wrrrrrr nie toleruję czegoś takiego >:(

Ja wczoraj odpaliłam siostrze Rafała, że nie będę całować dziecka od cioci (ona jest strasznie cukierkowata, nie cierpię tego), bo na razie ten przywilej mamy tylko my i nikt więcej!!!

no i dobrze!
kurcze, ja jestem jeszcze większy dzikus - z NIKIM poza mężem nie całuje się w usta na powitanie, nienawidzę!!! zawsze nadstawiam policzek, a niektórzy z naszych rodzinek robią wielkie oczy - fuuuuuuuuuu
nie napiję się, jeśli ktoś (poza mężem) napije się z mojej szklanki, coś ode mnie chce ugryźć itp. - ja od nikogo też nie wezmę "gryza" itp. ;)
dzik ze mnie ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry