reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Teściowie

U mnie w pracy dowiedzieli się bardzo szybko od 8 tc jestem na zwolnieniu i musiałam rozdzielić swoje obowiązki. żeby było śmieszniej, niektórzy mieli nadzieję, że po miesiącu wróce do pracy i czesc zadan tych mniej wdziecznych odkladali na "po moim powrocie". U mnie wystarczy powiedziec cos kadrowej i cala firma wie ... Wiec zwolnienie z literka "B" jest newsem dnia. Dobrze, ze mail do wszystkich pracownikow nie jest wysylany.

reklama
koszmar Asioczek ;) ludzie jednak sa beznadziejni ... oczywiście nie wszyscy...
my jesteśmy 8 lat po slubie, wcześniej jakoś nie chcieliśmy od razu dziecka, a w pracy potrafiły mnie baby pytać które z nas ma problemy - to ja jestem bezplodna czy mąż ;) do kilku bab do tej pory się nie odzywam, albo one do mnie, bo mi nerwy kilka razy puściły i się po nich ostro przejechałam ;)

Osinka u mnie na szczęście nie ma takich bab. Większośc pracowników stanowią faceci, ale i tak plotkują jeszcze gorzej.
Jak idę w odwiedziny do firmy to mój wygląd jest mocno i głośno komentowany :). Pytanie z cyklu ile masz w pasie albo ile przytyłaś jest na porządku dziennym. Faceci są chyba bardziej bezpośredni.

ja mam problem z kuzynką. jej córka poroniła kilka razy i teraz mam dziwne telefony, bo ona sie dokładnie o wszystko wypytuje i za każdym razem potrafi pytać cz y na pewno wszystko jest ok.

nie gadaj z nią, w ciąży powinno się unikać ludzi toksycznych i takich których zachowanie nas niepokoi, bo każdy taki kontak zostawia w nas ślad więc trzeba je ograniczyć do minimum ;)

Hej dziewczynki
byłam u teściowej na feriach
zdecydowałam ze pojade
wytrzymałam tydzień
i nie narzekam tylko tyle ze sie wynudziłam
była nawet miła
przeżyłam ::) ;D

No widzisz!! Fajnie, że było ok. Tak sobie myślałam, że skoro jeszcze Cię nie ma, to pewnie jest całkiem nieźle. Bedziesz następną, która ma w porządku "klimaty teściókowe" :)

oj nie wiem
może i ona probuje być miła ale chyba poprostu ma taki charakter ze jej nie trawie i koniec
pogadac można ale wkurza mnie i już

reklama
poprostu dziwnie sie czuje w jej towarzystwie
grzesiek chciałby zebym na drugi tydzien po niedzieli tez jechala do nich
ale to raczej bez szans juz mam dośc na jakiś czas ::)

Do góry