reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Test ciAzowy

reklama
Mialam objawy w 28 dc. Tak mi się kręciło w głowie ze myslalam ze zemdleje ;) i poszłam po test :D

To już był 4tc,na nie 3 tc tak jak u autorki tematu ;)
Wtedy rzeczywiście można czżuć się bardzo sennym.

Czyli najlepiej poczekać do miesiączki i wtedy testować ?;-);)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak. Ja w ciąży z córką miałam w dzień miesiacmiesiączki kreskę testowa blada. Sciemniala po 2 dniach.

Ja miałam 7 dni po terminie bladą krechę czyli 26 dniowe cykle plus 7. Poczekałam jeszcze dwa dni i z porannego moczu wyszła bardziej wyraźna i oczywiście hop na betę wtedy. Jeśli to nie ciąża to nerwami sobie wydłużysz jeszcze cykl.

Kochane, wiem, że Was nie pocieszę, ale obiecałam dać znać: wczoraj dostałam @. To musiał być rowek od drugiej kreski, a że psychika chciała się doszukać drugiej kreseczki? - cóż, bywa. Dlatego miałam wątpliwości, bo nigdy mi się to na teście nie zdarzyło. Buziaki

Witam mamusie dzis zrobiony test 2 dni przed miesiączka .
1465620563-10tkzw.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry