reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Testy i jeszcze raz testy

reklama
u mnie wizyta taka zwykła z USG 200 zł ,ciekawe czy za każde USG będzie po 200 zł .
Ja chodziłam do kliniki ale byłam od razu z mężem i on już wcześniej zrobił badanie spermy. Oczywiście zaczęliśmy od monitoringu. Łącznie do samego transferu prawie rok miną. Najpierw próbowaliśmy wywoływać wzrost pęcherzyków i naturalnie ale niestety nic z tego nie wyszło.

Życzę Ci aby udało się jak najszybciej 🤩

Ja chodziłam do kliniki ale byłam od razu z mężem i on już wcześniej zrobił badanie spermy. Oczywiście zaczęliśmy od monitoringu. Łącznie do samego transferu prawie rok miną. Najpierw próbowaliśmy wywoływać wzrost pęcherzyków i naturalnie ale niestety nic z tego nie wyszło.

Życzę Ci aby udało się jak najszybciej 🤩
Nie będę dziękować,aby nie zapeszyć ☺️ Z tego co czytam tyle jest tych różnych przyczyn niemożności zajścia w ciążę,że po prostu głowa pęka... A wszystko też kosztuje i to nie małe pieniądze.

Nie będę dziękować,aby nie zapeszyć ☺️ Z tego co czytam tyle jest tych różnych przyczyn niemożności zajścia w ciążę,że po prostu głowa pęka... A wszystko też kosztuje i to nie małe pieniądze.
Jeśli chodzi o ceny to prawda. Wydałam większość oszczędności. Ale ja żyła jestem więc już odrabiam je 😆

Kochana dopiero od lutego,bo musiałam odczekać 6 miesięcy od operacji. Po weekendzie zrobię TSH ,FT 3 I FT 4 na początek i z tym udam się do ginekologa na monitoring zobaczyć czy w ogóle pęcherzyk pęka i jest owulacja. Zapytam z ciekawości ile może kosztować monitoring? Ile płaciłyście?

Oj to jak dopiero od lutego to lekarz może cię tak szybko nie skierować na badania, a tym bardziej hsg, rok czasu może zająć naturalne zajście w ciążę przy regularnych stosunkach, bez żadnych komplikacji zdrowotnych 😊, dopiero po tym czasie kierują na dalszą diagnostykę,

Oj to jak dopiero od lutego to lekarz może cię tak szybko nie skierować na badania, a tym bardziej hsg, rok czasu może zająć naturalne zajście w ciążę przy regularnych stosunkach, bez żadnych komplikacji zdrowotnych 😊, dopiero po tym czasie kierują na dalszą diagnostykę,
U mnie jest inna sprawa,bo jestem po operacji trachelektomii i mam już 33 lata.

reklama
, oj ja nie mam pojęcia co to jest ale brzmi poważnie, w takim przypadku lekarz powinien podejść indywidualnie 🙂,
Życzę powodzenia i jak najszybszego zafasolkowania 😊
operacja z powodu raka szyjki macicy,ale udało się operację oszczędzającą płodność to właśnie jest trachelektomia.

Do góry