Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Byc może teraz bedzie owulacja. Nawet jesli pojawi sie krwawienie nie musi ono byc prawdziwa miesiaczka, tylko krwawieniem srodcyklicznych a wtedy szanse na ciaze sa. Wiec możecie podjąć probe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CześćTestowałaś dziś?![]()
Cześćczułam że napiszesz
tak . Ale nadal negatyw
![]()
Jak owulacja się przesunąla to może jest za wcześnie na ten test ... A może po prostu to była owulacja 2 albo jakas późna? Nie mam pojecia , juz sie poddajeCiekaweee. Az dziwne![]()
Jak owulacja się przesunąla to może jest za wcześnie na ten test ... A może po prostu to była owulacja 2 albo jakas późna? Nie mam pojecia , juz sie poddajezrobilam test owulacyjny bo moze naprawde cos mi się przesunelo ale dzisiaj te kreski nie są takie same . Ta od lh jest delikatnie jaśniejsza moim zdaniem .
koniec już na dziś z testami hehe bo w czasach
o zapasy 3ba dbać
, czekam na @ bo nic innego mi nie przychodzi do głowy
no chyba że jakimś cudem jednak się udało to na pewno tu napisze
![]()
To szczęściara ze mnieJak jasnieje to pewnie owulacja bylazdazaja sie dwie
![]()
To szczęściara ze mnie2 w 1 cyklu zaliczyć
![]()
Hej, laski mam pytanie przed chwilą zrobiłam test owulacyjny jestem w 22 dniu cyklu. Lekki bol podbrzusza, nic poza tymZnając moje szczęście to wadliwew końcu dzisiaj 1 kwietnia to może sobie ze mnie zażartował . Kurde .. A teraz tak na chłopski rozum :
Jak test owulacyjny jest negatywny to ta linia musi być o wiele jaśniejsza A jak pozytywny to taka sama [czyli jak na tym teście w załączniku ]albo ciemniejsza tak ?
Może cykl mi się rozjechal ...Ale to aż tak ..