frez.ja1987
Fanka BB :)
Nie. Ja niedługo rodzęPostaram się
Jesteś tutaj na jakimś forum dla staraczek? Patrzę ale wszystkie nieaktualne dawno nieużywane
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie. Ja niedługo rodzęPostaram się
Jesteś tutaj na jakimś forum dla staraczek? Patrzę ale wszystkie nieaktualne dawno nieużywane
Nie. Już nieFrezjao kurczę fajnie hehe a ja myślałam, że ty staraczka
![]()
Po pierwsze pozytywny test oznacza, że owulacja wystąpi w ciągu 24-48h. Po drugie testy robi się do pierwszego pozytywnego testu. Po piku lh jego poziom już go końca cyklu ulega wahaniom i testy mogą wychodzić pozytywne już do samej miesiączki. Po trzecie, tak test mógł wyjść pozytywny w 8dc. Jeżeli starasz się o dziecko najlepiej udać się do ginekologa na monitoring. Wtedy będziesz wiedziała czy w ogóle miewasz owulację i w którym mniej więcej dniu cyklu. Poza tym ja bym porozmawiała z ginekologiem bo rozbieżność w długości cykli jest spora.Witajcie od 5mies staram się. W tym miesiącu postanowiłam skorzystać z testow lecz ciężko mi zinterpretować moje wyniki tym bardziej po dzisiejszych testach 11dc wyniki z 1 dnia są bardzo rozbieżne A na podstawie kalendarzyka ciężko mi się doliczyć cykle 26-32 dni czy waszym zdaniem była tu owulacj?możliwe że w 8dc?