Suoal
Aktywna w BB
Ten jest z dziś czy on jest pozytywny? Wydaje mi się że takTak, tak ja rozumiem dziękuję dlatego właśnie chciałam sprawdzić z aplikacją czy się zgadza bo prowadzę ją już z 4 lata jak nie dłużej i w pierwszej ciąży pomogła![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ten jest z dziś czy on jest pozytywny? Wydaje mi się że takTak, tak ja rozumiem dziękuję dlatego właśnie chciałam sprawdzić z aplikacją czy się zgadza bo prowadzę ją już z 4 lata jak nie dłużej i w pierwszej ciąży pomogła![]()
Jak najbardziej takTen jest z dziś czy on jest pozytywny? Wydaje mi się że tak
Dziś robiłam zgodnie z kalendarzem powinna być owu. I faktycznie kreska Testowa jest ciemniejsza od kontrolnej.Jak najbardziej tak![]()
Hej, chyba dzień po, bo test wykazuje, że owulacja bedzie, a nie, że już jestCześć dziewczyny, wczoraj zrobiłam test owu około godz 17 i zdecydowany pozytyw. Koło 20 tego samego dnia współżyłam z mężem. Seks był też dzień przed pozytywnym testem. Zastanawiam się kiedy jest największa szansa - czy tego samego dnia kiedy pozytyw czy np. dzień po pozytywnym teście?