Agniesiak85
Fanka BB :)
Witam ;-)
Mam takie pytanko: czy testy owulacyjne mogą nie pokazać owulacji, mimo że owulacja wystąpiła?
U mnie wg tempki wszystko ładnie, owulacja była kilka dni temu, nawet miałam bóle w podbrzuszu niby przed tą owulacją. Ale robiąc testy wychodziła mi druga bardzo blada kreska kilka dni z rzędu, później już tylko 1 krecha. Dziś dla pewności też zrobiłam i nic, 1 krecha.
Po prostu zgłupiałam, czy owulacja wogóle była.![]()
ja Ci Kochana nie pomogę bo sama pierwszy cykl jestem z testami owu..
U mnie od paru dni wychodzi bardzo blada druga kreska i jakoś się nie chce bardziej zabarwic
Też się zastanawiam nad tym..
I jeszcze: czy jak w cyklu jest brak owulki to wyszłaby druga bardzo blada krecha czy jedna? Martwię się, że w tym cyklu nie mam owu.. Może jeszcze przyjdzie.. Mierzę tempkę też.. Mój wykresik jest na wątku "starające się wątpliwości".
U mnie od paru dni wychodzi bardzo blada druga kreska i jakoś się nie chce bardziej zabarwic
Też się zastanawiam nad tym..I jeszcze: czy jak w cyklu jest brak owulki to wyszłaby druga bardzo blada krecha czy jedna? Martwię się, że w tym cyklu nie mam owu.. Może jeszcze przyjdzie.. Mierzę tempkę też.. Mój wykresik jest na wątku "starające się wątpliwości".

). Więc tak na czuja zaczęłam stosowac testy od 12dc, dwie wyraśne kreski miałam 15dn...ale potem zrobiłam jeszcze następnego dnia test i znowu były dwie wyraźne krechy. Więc nie wiem jak to jest z Tą owulką; czy ona juz była czy nie
. Dzisiaj powtórze jeszcze test wieczorem i zobaczymy co wyjdzie
i może dlatego takie wyniki wychodzą
.