reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toksoplazmoza

Co do kotka to faktycznie ma mine i postawe dosc wymowna:-D Ale ja patrze na niego zawsze bardzo pozytywnie bo mojej mamy siostra ma kota tej rasy, jest przeslodki i go uwielbiam:-)

reklama
A w którym tc. urodziłaś?
Jestem pod wrażeniem... Szybko jak piorun poszedł ten poród.
Ja się pewnie z moją zakamienioną nerką i naciętym moczowodem pomęczę...

Ja dziś byłam obejrzeć "moją" porodówkę :-)
Ciesze się, że pojechałam bo bardzo miło przyjęła mnie tam położna, wszystko pokazała, omówiła i przede wszystkim uspokoiła żeby się nie martwić że odeślą mnie do innego szpitala :-):tak:
Dowiedziałam sie co trzeba wziąć ze sobą i że znieczulenie 800 zł :baffled:

Sporo za to znieczulenie. Ja też wybieram się na rekonesans, ale jakoś wybrac się nie umie...:sorry2:

o rany 800zl za znieczulenie:szok: a to jakas prywatna klinika czy co:szok: u nas w uk na szczescie wszystko za free wiec ja sie kosztami porodu i znieczulen nie umartwiam:tak:
aga.p77 to ty zanim urodzisz to sie dowiedz jakie dni ten anestezjolog pracuje a pozniej dzidzi wytlumacz ze tylko w te dni moze sie rodzic hehe:-D

karincia u mnie koszt 500 i z ledwą biedą to przeżyłam, że tyle mam zapłacić, ale 800 to już przegięcie ;/
zazdroszczę tym co mają za darmo, ale klinice niestety muszę zapłacić

reklama
u mnie też go nie ma cały czas i teraz 16.07 jak idziemy z nim porozmawiać chce się dowiedzieć wszystkiego..
mam nadzieję, że jednak będzie, jak Oliwia będzie chciała wyjść...

Do góry