reklama

Toksoplazmoza

reklama
mam nadzieję, że dam radę :cool2:
skoro tatuowanie wytrzymałam, a ból był masakryczny jak dla mnie, na dodatek na krzyżu :blink:

Też jestem wytatuowana i nie wspominam tego źle, makijaż permanentny bardziej bolał...

A czy wezme znieczulenie w dużym stopniu będzie zależało od dnia (czy jestem wyspana, wypoczęta itp). Czasami zwykły ból głowy wydaje mi się nie do zniesienia, a zdażyło mi się kanałowe leczenie zęba bez znieczulenia robić... :szok:

u nas wszystko za darmo...i znieczulenie i rodzinny
Basiu i ja ci powiem, że mi ten Elbląg coraz częściej po głowie chodzi. Jakbyś mi mogła coś więcej napisać na ten temat byłabym wdzięczna.

Ja słyszałam, że żaden szpital w Trójmieście nie bierze opłat związanych z porodem. Z wyjątkiem Wejherowa oczywiście, bo oni ni Trójmiasto:dry:

Ja słyszałam, że żaden szpital w Trójmieście nie bierze opłat związanych z porodem. Z wyjątkiem Wejherowa oczywiście, bo oni ni Trójmiasto:dry:

Chyba muszę przedzwonić na Zaspę się dowiedzieć. Jak 3 lata temu rodziłam, to znieczulenie kosztowało o ile pamiętam 500 zł (nie brałam, także mogłam się pomylić co do kwoty), a poród rodzinny 150.
Czyżby teraz szykował się darmowy poród? :)

Ostatnio nie musiałam mieć żadnych ubrań dla siebie czy córki, bo wszystko dawali - teraz podobno nawet do porodu nie ma co liczyć na szpitalną koszulę. Może piękne to one nie są, ale nie trzeba się martwić o pranie.

widze, że porody juz tuż-tuż:-) trzymajcie się sierpnióweczki i życzę zdrowych dzieci, łatwych porodów - miłych wspomnień:-D
pozdrawiam,
sierpniówka 2007

U nas szpitalna koszule dają tylko do cesarki a do porodu SN trza mieć swoją :tak:

Dziewczyny a Wy wszystkie rodzicie z Mężami??
Czyżbym tylko ja jedna miała rodzić sama?? :-)

reklama
Rodzilam w Nowym Miescie Lubawskim. Pomimo ze jest to maly szpital jednak ma bardzo dobra opinie w naszym regionie duzo kobiet z iŁway, Brodnicy przyjezdza do nas rodzic. Anestozjolog jest zawsze dostepny. Podczas porodu caly czas jest z toba polozna pilnuje zeby bylo wszystko w porzadku. Placilam 150zl i uwazam ze to bardzo malo porownujac wieksze miasta. Jak tylko zaczynalo bardziej bolec meldowalam i natychmiast dostawalam nastepna dawke. Ostatnia dostalam na bole parte i nie czulam bolu tylko samo parcie. Ogolnie bardzo sobie chwale

Można powiedzieć, że niepozorny szpital, ale zwykle tak bywa, że tak dobre i pełne miłej obsługi szpitale są gdzieś "ukryte"...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry