kaskax25
mama wspaniałej trójki
Kod:
ja nie miałam znieczulenia i teraz też nie chcę, dla mnie o wiele gorsze od porodu było szycie i tego bólu się boję jak cholera
A po znieczuleniu szycia sie nie czuje;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja nie miałam znieczulenia i teraz też nie chcę, dla mnie o wiele gorsze od porodu było szycie i tego bólu się boję jak cholera
mam nadzieję, że dam radę
skoro tatuowanie wytrzymałam, a ból był masakryczny jak dla mnie, na dodatek na krzyżu![]()

Basiu i ja ci powiem, że mi ten Elbląg coraz częściej po głowie chodzi. Jakbyś mi mogła coś więcej napisać na ten temat byłabym wdzięczna.u nas wszystko za darmo...i znieczulenie i rodzinny

Ja słyszałam, że żaden szpital w Trójmieście nie bierze opłat związanych z porodem. Z wyjątkiem Wejherowa oczywiście, bo oni ni Trójmiasto![]()

Rodzilam w Nowym Miescie Lubawskim. Pomimo ze jest to maly szpital jednak ma bardzo dobra opinie w naszym regionie duzo kobiet z iŁway, Brodnicy przyjezdza do nas rodzic. Anestozjolog jest zawsze dostepny. Podczas porodu caly czas jest z toba polozna pilnuje zeby bylo wszystko w porzadku. Placilam 150zl i uwazam ze to bardzo malo porownujac wieksze miasta. Jak tylko zaczynalo bardziej bolec meldowalam i natychmiast dostawalam nastepna dawke. Ostatnia dostalam na bole parte i nie czulam bolu tylko samo parcie. Ogolnie bardzo sobie chwale