Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podoba mi sie Kosma - Mju.
Moja mama tez sie uwziela na Damiana 27 lat temu to bylo bardzo niespotykane imie, cala rodzina ponoc byla przeciw lacznie z ojcem, ale pasuje bratu Damian bardzo.
a potem polozna przychodzi do domu w 41 tygodniu jak sie jeszcze nie urodzilo, a jak juz dzidzius na swiecie to wtedy sprawdza dzidzie

Podobno siedziała i "delektowała się chwilą" jak to określiła
do momentu, aż położne jej mało za głowę z tego kibelka nie wyciągnęły. Urodziła by w łazience....
W sumie ja tez nie wiem jak tam moja szyjka bo USG robił mi beznadziejny doktor a wizytę mam w poniedziałektu jest dziwnie bo nastepna wizyte mam w 39 tygodniu i nie z polozna tylko zwyklym gpa potem polozna przychodzi do domu w 41 tygodniu jak sie jeszcze nie urodzilo, a jak juz dzidzius na swiecie to wtedy sprawdza dzidzie
a wymazu z pochwy to wogole tu nie robia przed porodem Karincia, wogole pewnie nawet szyjki mi nie sprawdza prawdopodobnie,
tak ze jak juz mam rozwarcie to nawet nie wiem i zyje w nieswiadomosci, wedlug nich jak sie zacznie to sie zacznie- naturalne podejscie![]()

Karincia- moze nie widzieli powodu po prostu u Ciebie zeby robic?
nic sie nie martw, pewnie w poniedzialek bedziesz miala zrobiony,
a wogole po co taki wymaz sie robi?