Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ignoruje juz teraz, wczesniej bralam nospe. Teraz uwazam ze niech sie macica przygotowuje, bo nie chce znow przechodzic terminu![]()
bo w sumie no-spa nie tylko na odczuwanie bólu działa tylko rozkurcza...to moze jak nie chce zeby za szybko skurcze mi wystapiły to brac?

zeby wlasnie za szybko sie wszystko nie zadzialo bo dzidzia jeszcze lepiej zeby w srodku posiedziala troche
w czwartek znow mam wizyte i zobaczymy co mi powie tym razem bo to juz 36 tydzien bedzie 

troche obolala jestem to ciezko usiedziec na pupce przed kompem
Amelka spokojna daje pospac i tylko karmienie co 2-3 godzinki.tutaj kaza na poczatku dzidzie wybudzac do karmienia zeby sie odruchu ssania nauczyla. nasze szczescie przyszlo na swiat 15.07 o godz 18.51 wiec troszke sie pomeczylam
ale na prawde bylo warto

troche obolala jestem to ciezko usiedziec na pupce przed kompem
Amelka spokojna daje pospac i tylko karmienie co 2-3 godzinki.tutaj kaza na poczatku dzidzie wybudzac do karmienia zeby sie odruchu ssania nauczyla. nasze szczescie przyszlo na swiat 15.07 o godz 18.51 wiec troszke sie pomeczylam
ale na prawde bylo warto

Mam do Was pytanie. W poprzedniej ciąży ominęły mnie skurcze przepowiadające. Wczoraj jednak najprawdopodobniej doświadczyłam swoich pierwszych. Ogólnie brzuch napinał mi się około 10-15 razy w ciągu dnia. Takie napięcie trwało około 5-10 minut. Było to dość bolesne (ale moje skurcze porodowe są krzyżowe, więc był to całkiem odmienny ból).
Czy Wasze skurcze też tak długo trwały? Ignorujecie je, czy może bierzecie nospe?