reklama

Toksoplazmoza

Malbertka ja po prostu wiem ze sie nic nie dzieje w koncu to moja 3cia dzidzia. Gdyby dzialo sie cos naprawde powaznego a bylabym np. w 34tym tyg wtedy bym wziela nospe albo raczej magnez;-)Z @ idzie mi 38tydz to ja podziekuje moge juz rodzic, dzisiejszy upal mnie oslabia

no spoko chwytam, chwytam - mnie pierwszy raz tak boli a rodzic jeszcze nie chce to bede brała ta no-spe:-p

reklama
Malbertka ja po prostu wiem ze sie nic nie dzieje w koncu to moja 3cia dzidzia. Gdyby dzialo sie cos naprawde powaznego a bylabym np. w 34tym tyg wtedy bym wziela nospe albo raczej magnez;-)Z @ idzie mi 38tydz to ja podziekuje moge juz rodzic, dzisiejszy upal mnie oslabia

Czy walizka do szpitala jest już spakowna?? ;-) (opis z pod Twojego suwaczka :-D)

j aod wczoraj wieczorem czułam z jakies 5 razy pobolewanie w dole brzuch ajak na miesiączke. Pierwszy raz w ciąży mam takie odczucia czyli to pewnie te przepowiadajaca albo takie pobolewania które mają byc..
Ja też mam czasem już takie bóle :baffled:
Żadnych tabletek nie brałam przez całą ciążę to i teraz nie biorę ale zastanawia mnie skąd ten ból?? :confused:
Taki właśnie jakby na @

:-) Witam milo , zalogowałam się na tę stronkę, bo myślę ,że bedę mogła tutaj dzielic się doswiadczeniami . Zostałam niedawno babcią i zajmuję się wnusiem , w czasie kiedy synowa udaje sie do pracy .Mój wnusio jest kochany , 24 lipca skończy 11 miesięcy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry