reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Toksoplazmoza

reklama
DiamondMom! przetestuj imionka z nazwiskiem! wszelkie zdrobnienia tez!
ja tego nie zrobilam i moj synek ma zlepek koncowki imienia (zadrobnienie) z poczatkiem nazwiska "...siu siu..." ;-( mea kulpa...

Dziękuję za rade, nazwisko mam neutralne i nie "gryzie" się z żadnych z imion które wybrałam :-) Jak Maluch się urodzi to napiszę na karteczkach imiona i sam sobie wylosuje :-D Sprawdzam znaczenie imion ... w końcu będzie to miało wpływ na jego życie. Narazie wygrywa Ernest - powaga zapał walka ;-) tylko żeby Mamie nie dał za bardzo popalić :-p

tu nawet nie chodzi o to czy nazwisko jest neurtalne czy nie a o zlepek kilku literek ktore moga utworzyc jakis dziwny wyraz...
z losowaniem dobra mysl - jak mu sie potem nie bedzie podobalo to powiesz ze sam sobie takie imie wybral ;-)

To samo napisałam przed chwilą Kasi na gg!

Żeby kosztowała do 30 zł to bym sie nie zastanawiała!

Ale jest bombowa! Taka zwykła i niezwykła!
O matko jak ja bym ją chciała!

Mam w listopadzie urodziny - myślicie, że namówię P.??

reklama
Do góry