• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala

• Starter tematu Starter tematu asiunia876
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja w lesie z torbami, stracha mi napędzacie tym spieszeniem się, póki mam remont i tak się nie spakuję, ale będę powoli spisywać co potrzebuję

reklama
Laseczki, a mnie nurtuje jedna rzecz...
chodzi tu o to w czym będziemy rodzić. Piszą że ma to być dłuższy tshirt najlepiej bawełniany. Ale on też przecież pupci nie zakryje. Jak to rozwiązałyście??

Smutasek najlepiej koszula nocna jest dluzsza niz T-shirt i najlepiej taka ktorej nie bedziesz zalowac jak bys musiala wyrzucic..moja akurat nie doprala i nie ma problemow ale roznie moze byc :tak:

Ja sobie kupiłam bluzkę na przecenie w H&M za 20zł w dużym rozmiarze i lekko mi zakrywa pupę, a do tego mam szlafrok, bo w stare kosuzle nocne nie wchodzę...

My też już z Maluszkiem spakowani do szpitala + spisujemy sobie co zabrać w ostatniej chwili, np. z kosmetyków :-D
Rodzic będziemy raczej też w koszuli.

reklama
ja tam góra kwadrans i do domu z dzidzinką, więc mi jedna wystarczy ;-).

a tak serio, to chyba nie będzie ani głowy ani nerwów ani ani nic, żeby się przebierac podczas porodu - tak myślę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry