reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Torba do szpitala

A ja w lesie z torbami, stracha mi napędzacie tym spieszeniem się, póki mam remont i tak się nie spakuję, ale będę powoli spisywać co potrzebuję

reklama
Laseczki, a mnie nurtuje jedna rzecz...
chodzi tu o to w czym będziemy rodzić. Piszą że ma to być dłuższy tshirt najlepiej bawełniany. Ale on też przecież pupci nie zakryje. Jak to rozwiązałyście??

Smutasek najlepiej koszula nocna jest dluzsza niz T-shirt i najlepiej taka ktorej nie bedziesz zalowac jak bys musiala wyrzucic..moja akurat nie doprala i nie ma problemow ale roznie moze byc :tak:

Ja sobie kupiłam bluzkę na przecenie w H&M za 20zł w dużym rozmiarze i lekko mi zakrywa pupę, a do tego mam szlafrok, bo w stare kosuzle nocne nie wchodzę...

A bierzecie tylko jedną koszulkę do rodzenia czy np dwie lub trzy w razie jak by poród sie przeciągał i koszula zostałaby przepocona??

reklama
ja tam góra kwadrans i do domu z dzidzinką, więc mi jedna wystarczy ;-).

a tak serio, to chyba nie będzie ani głowy ani nerwów ani ani nic, żeby się przebierac podczas porodu - tak myślę.

Do góry