Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A u nas w szpitalu nie używa się body, żeby było wietrzenie pępuszka. Jak ktoś przyniesie to podczas ubierania podwijają i maluch ma niewygodnie na pleckach. Tak wiec my zabieramy tylko śpiochy i kaftaniki.
a u nas kaftanik i spiochy, ale wzielam tez i 3 body, nie wiem, jaki bede miala kaprys ;-) i wezme polspioszki do tego, jakby bylo za goraco, zeby nie zakladac i body i pajaca..
ja zupelnie zapomnialam, jak ubierac maluchy.. licze na to, ze mi sie przypomni jakos ;-) serio.
ja już prawie spakowana ,brakuje tylko pajacyków ,kosmetyków,dla dziecka.Musze jeszcze kupić klapki .Wyszły mi trzy małe torby.Jedna małej druga moja ,trzecia z pieluchami ,podkladami higienicznymi,kosmetykami itp .Jeszcze w jakieś jedzenie się muszę zaopatrzyć i duzo wody .
Lenka ja mam zamiar zrzucic kilka ulubionych plyt na mp3 i zabrac..moze nie bede miala czasu albo ochoty sluchac a moze bedzie dlugo trwalo i nie bede miala ochoty sluchac krzykow innych mam ;-) duzo miejsca nie zajmuje a moze sie przydac :-)
ja pamietam ze zakladalam body tak bylo wygodniej ale wzielam jeden kaftanik i polspiochy na wszelki wypadek
i mam jedna torbe mala ;-) ale jesli wszystko bedzie ok to moge wyjsc po kilku godzinach wiec..jak cos to maz dowiezie