Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tofilesia to moze ta liste wrzuc tutaj zebysmy wiedzialy co nas czekabebzonik, żelki jeszcze w torbie, hahahah, dziś mam smaka na chałwę, więc chyba zaraz skoczę do sklepuNo właśnie po porodzie, jak się wczoraj dowiedziałam na szkole rodzenia, to niewiele można jeść. Nie wiedziałam, że ta dieta jest tak ostra. Tylko kasze, makarony, ryż, płatki owsiane, otręby, chleb, wędliny, jabłko, banan, maliny, kapusta pekińska, pomidor minimalnie, mleko-kefir-jogurt-twaróg-jaja- też minimalnie. Zero przypraw, sosów, słodyczy, kawy kofeinowej oj mam całą listę. Masakra.

na szczęście jak mam ochotę na słodkie to zawsze coś mam pod ręką, dlatego się uchowały jeszcze 
Wiadomo na początku trzeba będzie unikać smażonego a przeprosić się z gotowanym mięsem, zero potraw wzdymających typu kapucha, groszek, fasola, brokuły, kalafior itp. Jak podczytuję mamuśki na innych forach to one z reguły jedzą wszystko z umiarem i jest ok , oby i nam się tak udało :-)