ja zakupiłam piżamkę :-)
Piżamki DLA KARMIACEJ nowe Vienetta Secret L (184190775) - Aukcje internetowe Allegro
tylko że xl :-)
Niuni fajna jest ta piżamka - też taką kupiłam, ale jak ją założysz to przekonasz się że brakuje im jakiejś rzepy lub guzików w miejscu tych dziurek do karmienia, bo inaczej to piersi ciągle na wierzchu ....
Warto wszyć coś przed zabraniem do szpitala.A ja na szkołę rodzenia nie dotarłam bo dzień przed rozpoczęciem kursu trafił się szpital i teraz już szkoła zakazana. Najbardziej żal mi że mojego Miska ominą te cenne informacje, bo ja się już naczytałam i nasłuchałam duuużo o porodach. I powiem wam że im więcej wiem tym mniej się boję - jakąś taką dziwną mam naturę. ;-) A z Miśkiem co wieczór czytamy do poduszki na głos z poradnika "W oczekiwaniu na dziecko" i materiałów które dali nam w szkole rodzenia jak poród może wyglądać... tak chcę go trochę przygotować by mi nie fiknął na sali jak się akcja rozpocznie. :-)
no i z góry dzięki:-)
przechlapane
Pewnie dopiero wtedy się dowiem co powinnam mieć z soba do szpitala. Jak już wszystko kupię