reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Torba do szpitala!

reklama
niuni a gdzie ty masz brzuszek, został w górach?:szok:
ciuszki super, a buciki urocze:tak: no i nieźle dzisiaj zaszalałaś;-)

oj tak.... wreszcie mam i staniczek, i wkładki laktacyjne, tylko jeszcze nie wiem, jaki wybrać laktator...

a co do laktatora, to nie doradzę ci za bardzo, ja kupiłam ten i dopiero jak się nie sprawdzi, to będę myśleć o innym

Niuni fajny wózek, moja sąsiadka bardzo sobie go chwali, nie wiem czy ty też masz do niego spacerówkę bo ona ma, tylko jeszcze sobie poleży. Wogóle twoje dzisiejsze zakupy bardzo udane.
A co do laktatora to wydaje mi się, że kachasek dokonała dobrego wyboru (ja go też zamówiłam), najwyżej jak się okaże do bani to będziemy na szybko wybierać inny :-) Pozdrawiam
Mam prośbę - napiszcie mi któraś jak się robi ten "pasek" w którym tyg. ciąży jesteście?

reklama
oj oby oby :-)
Lady b- wózek jest ze spacerówką, a jeśli chodzi o suwaczek-to kliknij na jakikolwiek a otworzy Ci się stronka z nimi :-)

Do góry