reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Torba do szpitala!

ja mam zabrac tylko kosmetyki dla siebie, i rzeczy dla siebie ale mam duży szlafrok i nie wiem :( szlafrok całą torbe zajmuje... i tak jakos nie chce mi sie pakowc- no i sie nie pakuje, olałam:-);-):-p

reklama
Ja mam rzeczy dla malej na medal spakowane i pieknie jej torba czeka ....
moja natomiast - to juz inna brocha i jakos sie nie pawam by to zmienic - choc co nie co to tam jest...chyba jakis szlafrok, majty, papier toaletowy i wsiooo ...
ojj trzeba to przejzec i sie dopakowac wreszcie:tak:

Dorotka-faktycznie zamykasz przeciez stawke :-) Ale pomysl sobie ze bedziesz juz "bogatsza" o nasze doswiadczenia, choc kto wie z drugiej strony, moze Twoja mala wyskoczy szybciej a my sie opoznimy...nic nie wiadomo, decyduja dzieciaki :-)

u mni etorba dalej czeka na kubek, sztućce i jakies pierdółki. i pewnie jeszcze sobie poczeeeeka;-)

Rane, ja to pewna jestem że z Dorotką same zostaniemy... Wy już będziecie miały pomemłane cycki a my jak te dwie siroty z brzuchami na torbach :-D

Dortka mi też jeszcze sporo czasu zostało, ale pozostaje mi liczyć, że dziecko zdecyduje się wcześniej ;-)

reklama
pamiętajcie jeszcze o mnie :-) pierwszy termin na 30.06. ostatnio mówiono coś o okolicach 20-24. za dwa dni kolejna wiztya, zobaczymy co gin powie :-D

Do góry