reklama
Wszystko się zgadza - a do pasa dołączony jest zestaw ćwiczeń dla mamuś.;-)Choć szczerze mówiąc jak znam swoje lenistwo, to hmmm.... z tymi ćwiczeniami to może być nielekko. No nic, kupiłam, cena nie jest jakaś super zawyżona, zobaczymy jak będzie.
Olla
Melowa mamusia:)
Niui dzieki za skarpetki bo tez bym zapomiala!!!
A jakie ciuszki zabieracie dla malenstwa,czy wezmiecie tylko najmniejszy rozmiar czy wieksze tez ?Ja rozwazam wziasc 2 komplety w rozm.56 i 62,tak na wszelki wypadek...a z reszta nie wiem....poczekam na wasze opinie....buziaki!
A jakie ciuszki zabieracie dla malenstwa,czy wezmiecie tylko najmniejszy rozmiar czy wieksze tez ?Ja rozwazam wziasc 2 komplety w rozm.56 i 62,tak na wszelki wypadek...a z reszta nie wiem....poczekam na wasze opinie....buziaki!
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Olla gratulacje 9 okienka

ja zabieram ze soba jeden komplet w rozmiarze 56 i ze dwa w 62,jakby cos jeszcze bylo potrzebne to malz zabierze,a biore kaftanik plus spiaszki i koszuleczki pod kaftanik,oczywiscie czapke i skarpetki
poczekam zreszta tez na Wasze opinie co biezecie i jak co cos dopakuje

ja zabieram ze soba jeden komplet w rozmiarze 56 i ze dwa w 62,jakby cos jeszcze bylo potrzebne to malz zabierze,a biore kaftanik plus spiaszki i koszuleczki pod kaftanik,oczywiscie czapke i skarpetki

poczekam zreszta tez na Wasze opinie co biezecie i jak co cos dopakuje
ja pokażę Kotu dwie opcje na wyjście ze szpitala- 56 i 62 a zdecydujemy jak się urodzi, nic więcej dla niego nie biorę bo szpital wszystko zapewnia, poza tym jakby cos mi nie odpowiadało to mam 5 minutek do domku a Kot to zaradne zwierzę.
;-)

U mnie zapakowane są na razie najmniejsze ciuszki 2 komplety w rozmiarze 56 i jeden 62, ale zobaczę po jutrzejszym usg czy nie trzeba będzie przepakować na same 62. Wydaje mi się że większe lepsze niż takie akurat, bo zawsze można dziecku podwinąć rękawki i dla gojącego się pępuszka luźniejszy ciuszek będzie wygodniejszy. 

reklama