• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Torba wyprawkowa do szpitala :)

A ja jeszcze sie nawet nie wzielam za torbe do szpitala... ciagle mam w glowie to, ze jeszcze tyyyyyle czasu... a juz jutro minie 35 tygodni ciazy;)
Dzisiaj chociaz liste zrobie co musze wlozyc:)

Isia pewnie ze sie nie daj! To Twoje dziecko i Twoja decyzja. I nikomu nic do tego:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja torbę będę pakować 18, miesiąc przed terminem, po co wywoływać wcześniej wilka z lasu :sorry2: Poprzednio też tak pakowałam i stała półtora miesiąca :rofl2: Teoretycznie wszystko już mam, muszę jeszcze zrobić przegląd koszul, poprać je i raczej będzie wszystko prócz picia i przekąsek. A to to punkt nr 1 patrząc po tym jakie pyszności Cień wklejała ze szpitala :sorry:

Isia każdy szpital ma w obowiązku wyżywić swojego pacjenta, którym jest też noworodek, łaski robić nie mogą, muszą mleko dać. Jak jesteś zdecydowana, że nie chcesz karmić, ja bym o tym już przy przyjęciu mówiła, że życzysz sobie uszanowania Twojej decyzji, a wszelkie komentarze niech zostawią sobie ;-) ;)

My mamy szpital 5 min drogi na piechote od mieszkania więc ja pakuje tylko siebie i małego, moje kochanie sobie poradzi :) gorzej ze pakować to ja jeszcze tej torby nie zaczęłam, a mój dziś sam nalegal ze powinnam już to zrobić bo termin coraz bliżej - pewnie się boi ze jemu przypadnie tą czynność do ogarnięcia jak mnie z zaskoczenia wezmą ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry