• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trądzik niemowlęcy

reklama
KingaP pisze:
Acha, ja już myślałam, że ktoś Cię pogonił z przychodni, bo nie masz ubezpieczenia dla Krystianka!

U nas w przychodni są numerki, po które trzeba stać w kolejce :), a ja nie mam na to czasu, mąż rano gna do klientów, więc nawet nie miałabym z kim zostawić Krystianka. Poza tym ja oprócz prac domowych i opieką nad maluszkiem mam jeszcze na głowie prowadzenie księgowości i inne pierdoły, na które nie mam teraz ochoty :), a które muszę zrobić. :(

Kinguś, chciałabym :), ale niestety jak się pracuje u siebie, to... Z drugiej jednak strony jestem szczęśliwa, że maluszek będzie cały czas ze mną, bo będę miała wpływ na jego wczesną edukację :)

Anik, wydaje mi się, że jesteś w lepszej sytuacji niż "my-etatowcy" :-) Bo będziesz z synkiem cały czas. Co z tego, że my mamy 16 tygodni macierzyńskiego, gdzie możemy być tylko i wyłącznie dla maleństwa, skoro potem...

Pomijając ten fakt, że sami sobie szefem jesteście :-)

ale masz SUPER!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
dostaniesz kwiatki na zakończenie roku szkolnego :) A co na to dyrektor? Ja własnie zastanawiałam sie co będzie jak urodze wcześniej i będzie taka sytuacja.

z dyrektorem nie rozmawiałam,
pewnie będe dla dekoracji :)
albo wezmę dwa dni na opieką nad dziećmi i przyjdę na rozdanie świadectw :)

a potem laba do końca sierpnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry