• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trochę starsi uczniowie

reklama
Hmm trudno coś powiedziec bo to że on mówi ze były proste nie oznacza że wyszły oki, a wyniki podobno dopiero pod koniec maja:baffled:
Basiu nie dziękuje dopuki nie zobacze córy po drugiej stronie brzuszka ;-)

u Pauliny rozwiązywali ten test potem w klasie
i Paulina ma 3 pomyłki :happy:
a ile naprawdę to się okaże heh
no i ile byków w mini wypracowaniu :sorry2:

ale nie ma się czym stresować przecież to tylko głupia formalność
:tak:

Wiesz u Konrada tez pewnie robili ale on i tak sie nie przyzna ;-)zreszta on wogole notatek z zajęc nie robi :baffled: wiec nie wiadomo co i jak:crazy:
U niego to było wazna bo od ilości punktów zależy czy do klasy o profilu angielskim sie dostanie...jeżeli wogole skończy podstawówkę!

a jest z czegoś zagrożony ?

mój Bartek na półrocze był zagrożony z angielskiego i muzyki :sorry2:

a Paulina na 3 jedzie ciekawe czy na koniec się wyciąnie na 4
ona potrafin ale jej się nie chce

a dziś dzwonił jej wychowawca że była na wagarach na matematyce :dry:

Konrad na zagrożenie z plastyki i matmy :angry: a na półrocze miał odpowiednio z plastyki 4 a z matmy tez 4! a teraz nawet 2 mu nie wychodzi:baffled:
a wagary oj w koncu sie skonczyły bo od marca w domku jestem ;-) i nie ma gdzie wagarowac hihi

e jak miał 4 to nie postawiął mu 1

ja o Paulinę się nie boję , chociaż szkoda że nie ma motywacji do zdobwania dobrych ocen
gorzej z Barkiem
ale nawet jak nie zda to nie będę płakać przyda mu się powtórka klasy
tylko czy to coś da ?:sorry2:

No i wczoraj kolejny problem wyszedł, bo okazało sie że Konrad nie nosi okularów w szkole... a wada dość duża została określona na -2,0 i -2,25 (cylinder) w domu nosi owszem ale w szkole nawet nikt go w okularach nie widział!!! Jak go przekonać??

reklama
może się wstydzi :sorry2:

u mnie na szczęście jakoś bez problemu poszło chodzenie w okularach
na początku był wstyd ale szybko się przyzwyczaił
ale i dzieci oszczędziły komentarzy

no a minusy to najgorsze i lubią lecieć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry