fasolka35
Fanka BB :)
Czyli trafiłam w odpowiednie miejsce
.Przyznam wam sie ze boje sie troche ze juz nie pamietam jak z dzidzia sie obchodzic i nocnego wstawania ,dawno temu czyli12 lat temu dzidzie mała miałam, a latka swoje mam choc ponoc tego sie nie zapomina
.Ale jak to moja kolezanka mi powiedziała [została mama pierwszy raz w wieku 40 l] albo odmłodnieje albo zwarjuje 
.Przyznam wam sie ze boje sie troche ze juz nie pamietam jak z dzidzia sie obchodzic i nocnego wstawania ,dawno temu czyli12 lat temu dzidzie mała miałam, a latka swoje mam choc ponoc tego sie nie zapomina
.Ale jak to moja kolezanka mi powiedziała [została mama pierwszy raz w wieku 40 l] albo odmłodnieje albo zwarjuje 
wiec i taka opcja istnieje. Jesli chodzi o wstawanie i pieluchy...to jakos samo przychodzi i wtedy czlowiek sie wcale nie zastanawia. Sprawa naturalna a my kobiety mamy ta zdolnosc do dostosowania sie do kazdych warunkow. Bedzie dobrze, mysle ze nie masz sie o co zamartwiac a kobietki na tym watku sa cudowne i z pewnoscia chetnie beda sluzyc wsparciem.
- ochów i achów - nuda....Dominik został gwiazdą tygodnia w przedszkolu i oficjalnie zaczął ferie świąteczne. Ja się udzielam towarzysko w kościele i chcę zobaczyć co to są gorzkie żale i rekolekcje - jestem ochrzczona 4 lata i nigdy nie byłam....
:-)
ogólnie polka galopka do tego w domu dwa szalejace hormony czyli moje dzieciaki które jak bardzo kocham tak bardzo czasami mam ochote udusic
dziś mam 2gi dzień a to ledwo leci
niedługo będę miała @ pół dnia
i jak ja mam zajść w ciążę!!