o matko kochana co ja widze
taka cisza smiertelna na watku byla a tu dzis tyle obstukalyscie ze nie moge doczytac...
mamusiu - sto latek dla Ciebie kochana, Mloda i piekna dupeczka z Ciebie, taka specjalna na K
, korzystaj z zycia, raduj sie swoja wspaniala rodzinka i domkiem i nie przestawaj nigdy marzyc bo marzenia pozwalaja nam przetrwac te wszystkie najtrudniejsze chwile. Niech Twoje zycie toczy się tak jak tego pragniesz.
sempe - dostajesz oficjalne pozwolenie na rodzenie
Myslalam o Tobie ostatnio i zastanawialam czy przypadkiem juz nam sie nie rozpakowalas. Trzymam kciuki za szybki i bezproblemowy porod.
Joas - fajnie ze podpisalas liste obecnosci, brakuje nam Ciebie wiesz?
madlen - milego wypoczynku zycze.
hana - rozbudzilyscie mnie dzisiaj tym barankiem i budyniem przy porannej kawie bo wstalam taka niedorobiona jakas ale jak sie zdrowo posmialam to az poziom andrenaliny we krwi mi podskoczyl i odrazu rzeska jestem i gotowa do pracy

ja mam pelny zamrazalnik wszelakich pierogow bo moja tesciowka Jozefa zreszta (nie na K ale tez orginalne imie ;-) ) nalepila tone tego przed wyjazdem. Z jagodkami tez mam
Aaaaa i tesciowa zdazyla...byla juz w niedziele w Polsce a tesc zmarl w czwartek, jeszcze jej dal w kosc przed odejsciem bo podobno byl bardzo wymagajacy, na 5 minut nie pozwolil jej opuscic swojego boku :-( Smutne to, jest czlowiek, funkcjonuje, chodzi do pracy i nagle w ciagu kilku czy kilkunastu tygodni choroba go atakuje tak ze cialo odmawia posluszenstwa. Moja mamusia tez tak niespodziewanie odeszla i o ile smierc tescia nie dotknela mnie jakos personalnie w szczegolny sposob to przypomniala mi o odejsciu mamusi. Dzis jest 7 lat odkad jej duszyczka pofrunela do nieba. No ale koniec smutkow, dzis wesoly dzien bo nasza mama na K ma specjalny dzien i.....pijemy w zwiazku z tym 
majqa - mam nadzieje ze Twoj maluszek w koncu wyjdzie z tych chorob, az sie serduszko kraje ze taki maly czlowieczek tyle musi przejsc zdrowotnych perypetii.
aaaaaaaahhhhhh, ktos tu komus gumy do samolotu poleca??? czy ja dobrze widze???

Liza - wyslalam Ci zapr.. Laski uprzejmnie agituje zakladajcie tego fejsbuka to sobie zdjecia bedziemy ogladac, ja juz tu na forum niekoniecznie chce wklejac gdzie kazdy przypadkowy ma dostep ale tam mam cala mase fotek juz chyba od 2007 roku. A kiedys naszej mamie wyslalam zapr na nk z ktorej prawie wcale nie korzystam i ....nie przyjela
Chyba mnie nie poznala 
No nic, spadam......biore sie za jakas robote bo chyba tak wypada. Jutro mamy mini imprezke a tesciowa pojechala wiec nie ma mi kto podlog pozmywac

mamusiu - sto latek dla Ciebie kochana, Mloda i piekna dupeczka z Ciebie, taka specjalna na K

sempe - dostajesz oficjalne pozwolenie na rodzenie

Joas - fajnie ze podpisalas liste obecnosci, brakuje nam Ciebie wiesz?
madlen - milego wypoczynku zycze.
hana - rozbudzilyscie mnie dzisiaj tym barankiem i budyniem przy porannej kawie bo wstalam taka niedorobiona jakas ale jak sie zdrowo posmialam to az poziom andrenaliny we krwi mi podskoczyl i odrazu rzeska jestem i gotowa do pracy

ja mam pelny zamrazalnik wszelakich pierogow bo moja tesciowka Jozefa zreszta (nie na K ale tez orginalne imie ;-) ) nalepila tone tego przed wyjazdem. Z jagodkami tez mam

majqa - mam nadzieje ze Twoj maluszek w koncu wyjdzie z tych chorob, az sie serduszko kraje ze taki maly czlowieczek tyle musi przejsc zdrowotnych perypetii.
aaaaaaaahhhhhh, ktos tu komus gumy do samolotu poleca??? czy ja dobrze widze???

Liza - wyslalam Ci zapr.. Laski uprzejmnie agituje zakladajcie tego fejsbuka to sobie zdjecia bedziemy ogladac, ja juz tu na forum niekoniecznie chce wklejac gdzie kazdy przypadkowy ma dostep ale tam mam cala mase fotek juz chyba od 2007 roku. A kiedys naszej mamie wyslalam zapr na nk z ktorej prawie wcale nie korzystam i ....nie przyjela

No nic, spadam......biore sie za jakas robote bo chyba tak wypada. Jutro mamy mini imprezke a tesciowa pojechala wiec nie ma mi kto podlog pozmywac