• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

zagladam wieczorkiem :-)
smyki juz pierwszy dzien szkoly maja za soba ,bo byli w piatek ..wsio dobrze,ale teraz zacznie sie nauka..najwiecej to bedzie u cory,bo to ostatnia klasa szkoly podstawowej :szok:
weekend mianal rodzinnie,w sobote grillowalismy,bo u nas pogoda ladniejsza niz w lipcu :tak:dzisiaj jakies zakupy,spacer a potem wspolne granie
a od jutra rana pobudka ;-)
pawimi,hana tez jestem zdania,ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma..a kazdy kraj ma swoje plusy i minusy ..no i zeby cos miec trzeba samemu zarobic,bo z nieba manna nie leci
my tez tutaj kokosow nie mamy,ale fakt zyje sie lepiej niz wPL ;-)
mama no to niezle zabalowaliscie :szok::-D
patik fajnie ,ze juz ruchy sa wyrazne ;-)
natka witaj ;-)
zuza duza rodzinka to i musi byc duze auto :tak:
cos jeszcze chcialam,ale zapomnialam :zawstydzona/y:
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna
spokojnej nocki :-)

reklama
witam się i ja ;)) życzę wszystkim przedszkolakom i szkolniakom powodzenia w dzisiejszym dniu a nam mamuśkom pogody ducha ..

Wisieńka Emilka da sobie radę ....jestem dziś z Tobą ..wiem jak musi być Ci źle ...ale będzie wszystko si !!!!! będzie ;)

Madlen witaj i Tobie miłego dnia ;))

Hana a no ...mimo,że Asia mieszka w wolnostojącym domu( na takim osiedlu domków) to widać komuś przeszkadzało ... fakt ,że mieliśmy otwarte okna i pewnie przez to ..
dzieci była 6
a dorosłych 12..

jak policja pojechała(a przyjechali radiowozem i było ich 8:szok::sorry: ) to Dawid włączył " Banię u cygana" i przez otwarte okno zadedykował ją sąsiadom przez mikrofon:sorry:
potem bylismy już ciszej...pozamykalismy okna ..
a tańce były ,że drżyjcie narody :-D:-D:-D

Natka witaj ..napisz coś o sobie :)

Domi w przedszkolu od 8.. a z Zuza zaraz jedziemy do szkoły..

Witajcie
Wszystkim dzieciakom szybkiego i udanego roku szkolnego i przedszkolnego i oby w oka mgnieniu byly wakacje.

Milusia w przedszkolu, najpierw poszła dumnie a potem w wszechogarniającym ją płaczu zaczęła tez płakać. Pani dała jej Misia i smoczek i przestała. Siedze w domu jak na szpilkach.

mama to faktycznie imprezka była:szok:
Natka witaj

Lenka &&&&& za wizytę :)

Wisieńka a no była :-p
jak Emila w żłobku??????

u mnie po rozpoczęciu oki..
Domi był dzis krócej bo do 14.30..
od jutra już do 15.30 bo do 15.00 jestem w pracy..

Zuza ma zawsze na rano więc super..2 razy ma po 6 lekcji ,2 razy po 5 a w piątek 4...

ściskam i mam nadzieję ,że Wy z planu swoich pociech też zadowolone :tak:

Hej :)

My też po rozpoczęciu. Iza zachwycona panią i szkołą i już przypadła do gustu starszym koleżankom.
Natalia w starszakach a ja miałam spięcie z dyrektorką odnośnie jej godzin w przedszkolu :/

lenka - &&& za wizytę jutro
Wisieńka - i jak Emi?

hej
wpadlam sie podpisac;-)

podczytuje was ale u nas ostatnio taki klimat rodzinny ze szok, raz tak raz tak
wiec jak tylko jest okazja spedzenia troche czasu razem to korzystamy, zwlaszcza ze moj m zaraz urlop konczy...
Dominik ma zaraz urodziny a po nim ja. Dostal dzis wymarzony od dawna rower, a czekal dlugo bo musial sobie zasluzyc. Warto bylo czekac...Nie jezdzil wczesniej na dwoch kolach a dzis wsiadl i pojechal:szok::-D super bylo! Wzielam go na boisko i radzil sobie swietnie a potem o 18.00 jeszcze na spacer na pola i radzil sobie juz jak zawodowy rajdowca. Nawet stawal na pedalach:eek:...i tak mi minal dzien...
Moje dzieci ida w srode do szkoly, Dominik na razie 13-15.15 przez pierwsze dwa tygodnie a potem norma 9.00-15.15. U nas dzieci maja stale godziny, tylko lekcje sie roznia pewnie...

Pawimi - no to ze ty sobie dom wypracowalas to ja wiem:tak:jestes taka pracowita pszczolka z nas wszystkich chyba najwieksza...:-D

pozdrawiam was wszystkie i milego rozpoczecia roku szkolnego

Hello!

Bedismall - a to wspaniałe wieści, jaki sukces!! A fajne jest też to, ze ominął Cię etap biegania z kijkiem ;-) No chyba ze macie rowerek biegowy to by wszystko tłumaczyło :-)
Mamo - moi też na rano, po 5 lekcji i raz 6 - zarówna Karolina, jak i Bartek, a Marcin to inna szkoła i inna historia a poza tym to już 4 klasa!
Majqa - dobrze, że dziewczynki szczęśliwe, ale co to za spięcie, bo nie rozumiem.
U nas po zmianie szkoły, Martysia nie chodzi do przedszkola, szukamy jej nowego. Przedszkole znaleźliśmy ale miejsca nie ma :-(
Uciekam póki co, jeszcze mam mnóstwo na głowie
Dobrego dnia Wam życzę :-)

reklama
staliśmy dzisiaj an przystanku od 7.10 do 7.50, w końcu wsiedliśmy w samochód i po drodze mijaliśmy autobus :wściekła/y:, było się trzeba wyspać a nie zrywać rano. Ale ta cisza w domu przyjemna:zawstydzona/y::cool2:.

Dzisiaj wizyta o 19 ulala:rofl2:
po chłopców jadę na 12.15

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry