patik80
Fanka BB :)
Dzień doberek:-)
słoneczko za oknem i jakoś od razu tak milej
dziewczynki znowu wylądowały u mnie w łóżku, a dlaczego? bo tatusia nie było - normalnie to zaczyna mnie denerwować - jak jest w domu na noc to one śpią bez pobudki do rana, jak jest na nocce to one się wybudzają, marudzą i spać nie dają
plan na dziś zrobić wielkie pranie!!!
lenka i ja trzymam kciuki:-) i czekam na wieści
kurcze a to pech z tym autobusem
początek roku i już nawalają
bedismall dla Dominika wielkie brawa:-) zdolniacha
super że w domku taka fajna atmosfera:-)
Joaś widzę Cię tu cały czas pędzącą;-) podziel się trochę siłami co? powodzenia w szukaniu miejsca dla Martynki w przedszkolu
majqa pewnie kamień matce z serca spada jak widzi swoje dziecko zadowolone wśród obcych, co? poważne te spięcie? no i co z tymi godzinami? są po Twojemu?
wisieńka pewnie z każdym dniem będzie coraz z tym żłobkiem...jak Emilka po całym wczorajszym dniu? a dzisiaj jak poszło?
hana eh weselicho... czasami to mam ochotę na huczną zabawę, ale jakoś nikt wokoło się nie szykuje
i żyjesz po wczorajszym dniu w pracy?
Natkaa witam
nie bądź taka tajemnicza i napisz coś o sobie
madlen na pewno sobie córcia z nauką poradzi
na zapas nie ma co się zamartwiać - wiem że jak przyjdzie dzidzia to i czasu na dopilnowanie będzie mniej, ale dacie radę
mama fajnie, że plan Wam spasował
buziaki dla wszystkich:-)
słoneczko za oknem i jakoś od razu tak milej
dziewczynki znowu wylądowały u mnie w łóżku, a dlaczego? bo tatusia nie było - normalnie to zaczyna mnie denerwować - jak jest w domu na noc to one śpią bez pobudki do rana, jak jest na nocce to one się wybudzają, marudzą i spać nie dają
plan na dziś zrobić wielkie pranie!!!
lenka i ja trzymam kciuki:-) i czekam na wieści
kurcze a to pech z tym autobusem
początek roku i już nawalają
bedismall dla Dominika wielkie brawa:-) zdolniacha
super że w domku taka fajna atmosfera:-)Joaś widzę Cię tu cały czas pędzącą;-) podziel się trochę siłami co? powodzenia w szukaniu miejsca dla Martynki w przedszkolu

majqa pewnie kamień matce z serca spada jak widzi swoje dziecko zadowolone wśród obcych, co? poważne te spięcie? no i co z tymi godzinami? są po Twojemu?
wisieńka pewnie z każdym dniem będzie coraz z tym żłobkiem...jak Emilka po całym wczorajszym dniu? a dzisiaj jak poszło?
hana eh weselicho... czasami to mam ochotę na huczną zabawę, ale jakoś nikt wokoło się nie szykuje
i żyjesz po wczorajszym dniu w pracy?Natkaa witam

madlen na pewno sobie córcia z nauką poradzi
na zapas nie ma co się zamartwiać - wiem że jak przyjdzie dzidzia to i czasu na dopilnowanie będzie mniej, ale dacie radę
mama fajnie, że plan Wam spasował
buziaki dla wszystkich:-)