• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam się po przespanej nocy ale z mega wielkim bólem głowy:-(

dzisiaj w planach wyjście na "farmę" i sadu i zbieranie jabłek:tak: dziewczynki pobawią się z koleżanką, pogonią zwierzaki, może tym razem Zosia zaprzyjaźni się z krową, a emek będzie zapełniał koszyki. W najbliższych dniach będę produkować słoiczki z ekojabłek:happy2:

lenka to się zaczynają uroki ciąży:sorry2:
pawimi a więc z Tobą odliczamy dni do wylotu i radosnego spotkania z synem!!!!!
Zuz-Inka pozostaje teraz poćwiczyć parkowanie i zakup autka uznać za udany. Dobrze słyszeć że fajnie się prowadzi:tak: to bardzo pocieszające, bo i mnie w końcu będzie czekać prowadzenia minibusu:-D
iwet nieśmiało witam i życzę fasoleczki:-)

reklama
zuza-cieszesie ze zalatwilas wszystkie sprawy z autem.
Pawimi- dziekuje za wsparcie. Lzy mialam w oczach jak czytalam twojego posta. Takie to pieknie ulelas. Ciesze sie ze syn juz w bezpiecznym miejscu jest:)
Lenka oby mdlosci ci ejednak ominely.
Hana dzieki za troske i za to ze uswiadomilas mi ze toskok wzrostowy. calkiem o tej mozliwosci zapomnialam:)
Patik- jestem przeciwniczka dokarmiania:zawstydzona/y:..Mam taka nature albo karmie cyca, a od razu butla. nic po miedzy.
Pan od schodow byl. Postawil belke wspierajaca strop i poszedl. przyjdzie w sobote. Ale przynajmniej posprzatal po sobie i to bardzo dokladnie.

Dzis Martusia jest lepsza. Poszla teraz z babcia na spacer a ja do was wpadam od razu:)

Wystraszyłam sie bardzo. M miał po sniadaniu kopać ziemniaki, chciałam mu pomóc, idę go szukać na ogród a jego tam nie ma,a trochę już nakopał.Poszłam go szukać a on w oborze doi krowy, a przecież doił je rani, nie pamiętał tego:szok:. Ciężko mi było go przekonać że je już doił, nie chciał mi wierzyć, w końcu przestał, widziałam ze sam się przestraszył, że nie pamięta, poszedł sie przespać, no i tearz ok , zjadł obiad i już pamięta poranny dój. Jestem trochę przerażona. Trochę go głowa bolała, w tym miejscu zazwyczaj go boli jak coś mu stani na zołądku, nie uspokaja mnie to:no:.
Jeśli powtorzy się coś podobnego to zaciągne go do lekarza, nie wiem co to mogło być , dlaczego , nawet nie chcę o tym myśleć .

Mam nadzieję ze to sie nie powtórzy więcej.

Hej :)

zuz-inka - duże autko dla dużej rodzinki ;) ja też ostatnio pisałam, że zakupiliśmy chryslera voyagera ;)
azile - mam podobnie, albo cyc albo butla :/
pawimi - no to super, że bilecik już jest! A synek mamusin ;)
lenka - no nieciekawie z pamięcią męża, obsewuj go bacznie... u mnie też lekkie mdłości ...:/
iwet - no mnie się nawet nie śniło, że znów będę w ciąży; miała być trójeczka ... ale los chciał inaczej dlatego wysyłąm fluidki ~~~~~~~~
mama - Tobie też ~~~~~~~

A ja ogólnie zapominam, że jestem w ciąży...

Hej
wpadam na chwile - niestety tak teraz będzie albo rzadziej :-(. Chciałam Wam powiedzieć, ze mija dziś 15 lat jak z dwoma malutkimi walizkami przyjechałam do "stolycy". Miałam juz "zdobytą" pracę, jechałam tu w zasadzie w tym celu - żeby pracować, żeby zarabiać... Nie myślałam, że będę tu żyć, mieć męża, rodzinę. Takimi kategoriami zupełnie nie myślałam.... A tu taki psikus.
A teraz uciekam, dzień będzie wyjątkowo aktywny. Całują Was wielodzietne mamuńcie - te psychicznie wielodzietne co wpadek nie mogą zaliczyć ściskam szczególnie mocno - ani mi się ważyć uciekać z tego wątku!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam się z kawą ..u nas pada wiec ...

Joaś dzięki kochana za wsparcie :)
u Ciebie 15 lat a u mnie 23 sierpnia minęło 14 lat jak przyjechałam na studia kosmetyczne do Poznania i miałam wracac na Pomorze bo tam czekał amant ...a zostałam tu --->bo inny amant mnie zatrzymał ..2 dzieci spłodził i kredyt na dom:-Di nie żałuję:-)

Majqa dzięki za ~~~~~~~~~~~~ nałapałam do wora!!

Lenka ale się z mężem porobiło ..pewnie przemęczenie..

Azile dobrze,że u Marty znowu lepsze dni nastały ..oddech złapiesz..

Pawimi -bilet pewnie juz trzymasz w dłoni :-p

Joas ukochaj Karolinkę co to 5 dni temu latka skończyła :)))

miłego babeczki :))

Patkik,Madlen,Hana,Wisieńka ,Weroniczka,Iwet,Zuz inka,Sempe pozdrawiam i ściskam :)

wpadam tylko powiedziec ze jestem u rodzicow na koniec wakacji teraz pewno ich dlugo nie odwiedze, wracam jutro bo M i tak pracuje w sobote. W poniedzialek jak ogarne calosc to wieczorem pewno zagladne na dluzej

pozdrawiam

witam....juz piatek a dopiero pierwszego poniedzialkowego posta pisalam..no coz :baffled:
U mnie w dalszym ciagu upaly, przyszly tydzien ma byc umiarkowany w okolicach 25-30 st czyli tak jak lubie. Chlodniejsze prady powietrza do nas beda docierac po tych huraganach z poludnia. Masakra to co sie tam dzieje.
Mamus tak, masz racje bilet w reku trzymam bo go mam w telefonie, ja sie zawsze odprawiam kodem kreskowym ktory do tel. sciagam, tak prosciej bo nie trzeba myslec ze zgubi sie gdzies dodatkowy papier a tak to programuje z internetu bilecik i tylko cyk przy bramce ;-)

Ja juz gotowa do pracki dzisiaj, za chwile sciagam dzieciarnie na sniadanko i wywoze do szkoly. Szkoda ze juz po wakacjach ale z drugiej strony wieczne lenistwo tez nie jest dobre.
Joas 15 lat powiadasz.....hmmm ja przyjechalam do stolyyyycy...niech policze :-D jakies 24 lata temu i podobnie myslalam ze wielki swiat mnie czeka, byly marzenia na najlepsza szkole, kariere itd a tymczasem niewiele pozniej wygnalo mnie w jeszcze wiekszy swiat. I tez na dzien dzisiejszy moim dorobkiem jest rodzina, dzieci, praca, dom, nic specjalnego w koncu zwyczajne zycie mnie dopadlo. Moze jest ciut bardziej urozmaicone ale tak naprawde nie robie niczego innego niz wy. Tak to z nami jest ze szukamy zagubionych marzen a w sumie wszyscy ladujamy w tym samym miejscu. No...moze nie zupelnie wszyscy ale wiekszosc z nas.

No dobrze moje Drogie, milego weekendu zycze i do uslyszenia ;-):tak:

reklama
Witam weekendowo. Mam 3 dni wolne więc może chociaz teraz pobęde na bieżąco.
U nas szkolno-żłobkowe przygotowania plus huk roboty na dzialce. Masa jabłek i gruszek do zerwania, sadzimy truskawki i przycinamy co się da. Ogólnie chaos))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry