• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
WOW FASOLECZKA, SLICZNIUTKIE MALENSTWO!! Jasne ze cie pamietamy ;-) jak bedzie chwilka to wlec i opowiedz jak porod i jak malutka sie sprawuje i przede wszystkim ucaluj ja w czolko i zdrowka dla was

ja sie nalazilam, siostra u mnie jest to lazimy tu i tam poki pogoda jest. Teraz dalam dzieciakom pomidorowke, na kolacje zapiekanke zrobie. Dominik zadowolony, w przedszkolu swietowal urodziny z dziecmi...zjadaja calutki lunch i na razie nikt nie choruje. Mnie troche rozlozylo wczesniej to bralam echinacee w tabsach i mi przeszlo. Z tym NPR sie zastanawiam wlasnie i sie boje czy podolamy...a gumki dodatkowo mozna stosowac czy to bedzie sprzeczne z..no wiecie

fasolka witaj i gratki pięknej córy

Bedi ja stosowałam NPR, tylko ze ja mam długie cykle i po @ było bez gumki, póxniej z lateksem aż do owulki i potem pełen luz. Według mnie NPR jest świetny tylko ze tylko na tym bym się bała opierac no i wtedy są pewne wyrzeczenia a tak z gumką to luz , jak dla mnie prezerwatywa nie ingeruje w nasze ciało, piguły to już co innego , a czy to jest sprzeczne to już każdy musi sam wiedzieć

Witajcie
P obiera w kuchni grzyby a ja na chwilę do was. Nazbierał i ch dzis sporo i zrobimy sos i kilka słoików. Do tego wczoraj była papryka w dobrej cenie i kupiłam 5kg na marynowanie. Więc dziś zamiast odpoczynku mam robotę...
Mila juz śpi, młody udaje, że się uczy...
Dziś przejeżdżałam obok ogrodniczego, takiego wielgachnego i pociągneło mnie do niego i po kieszeni. Kupiłam mase cebul;hiacynty, tulipany. narcyzy, lilie, szafirki, krokusy/. Kilka bylin i clematisów oraz róż mi się zapałentało w koszyku... Wszystko już wsadzone. Nazbieraliśmy jeszcze wielką michę winogrona i teraz się opycham.Masę mieliśmy tych owoców. Pol wszystko przerabia...na wino. 4 wielkie butle w salonie mi ustawił!!!Chyba zrobię imprezę pępkową po 3 dziecku dla całego bb:-D
bedi nie bardzo moge się przekfalifikowac bo w zyciu robiłam tylko 2 lata coś innego niz teraz. Musze sie dokształcić bo z administracji państwowej to ja już nic nie pamietam ani nie umię. Ide na studia za rok, wtedy mój Pol skończy swoje i bedzie kasa na moje. Na razie musze wytrzymac...jesli dam rade.100 lat dla Dominika:happy2:
pawimi mam nadzieję, że już lepiej. Polecam inhalacje z tymianku na mnie i moją familię świetnie działają
mama jak się nudziłąś to trzeba było dryndnąc:-p
fasolka wielkie Gratulacje, śliczniuchna księzniczka
azile fajnie, że wpadłaś, ja też na wielki przepadam z powodu braku czasu
Natkaa zdrówka dla Dawidka
wszystkie pozdrawiam

Wisieńka kurka siwa nie pomyślałam .....wiem ,że w trasie jesteś to nie chciałam przeszkadzać ..
jutro od rana też jestem sama to postaram sie zadzwonić ...
a z nudów zrobiłam sobie pazurki u stóp ze zdobieniem ..mikrodermabrazję i hybrydowy czerrrrwony ze zdobieniem ... dzis miałam dzień dla siebie :-p
mówisz ,że P.winko w salonie zapodał :)))
Żółwik dla Maćka i buziak dla Emilki:)

Bedii uściski dla 5cio latka !!!!!!!!!!!!!
:):):):):):):):)))

Lenka witaj ciężarówko ;)) jak tam sobie radzisz ??

Madlen???
Majqa???

Weroniczka cześć mamuśka-dzieci zdrowe??

Natkaa czyli będziesz mamą 3 muszkieterów:)
nad imieniem myślicie ?
no i masz rację ...akurat szyja mnie nie boli ,ale plecy tak po A6W ..
tak w krzyżu..
może będę hulać na kole :sorry2: mamy takie w pracy z wypustkami ..

Tak mamusiu. Dzieci zdrowe :-) Zazdroszczę cI tych pazurków. Ja ostatnio miałam fazę na kolorowe, zdobione pazurki ale po miesiącu stosowania lakierów paznokcie zaczęły mi sie okrutnie łamać :-( więc przestałam.

Wisieńka ale Ci dobrze z tymi grzybkami. Chętnie też bym sobie pomroziła troszkę na zimę.

FASOLKA- gratulacje!!!!!!!!!!!

Bedismall- ja stosuje od zawszeNPR i kazde z dzieci bylo planowane:). Jesli odbrze znasz metode to efekt jest na 98 procent.
Co do gumek to sa sprzeczne z religia katolicka. Dopuszczane sa tylko w sytuacjach chorobowych, jako "lek". Polecam metode wielowskaznikowa.

reklama
mama dzwoń jutro mam dalekie trasy to pogadamy w drodze
Weroniczka, wstyd powiedzieć, zjedliśmy wszystkie w sosie...nic nie zostało ani na słoiki ani na jutro...
papryka się pasteryzuje i mam wolne na dzisiaj....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry