• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

hej hej
jestem ale weny brak...
nogi mi dzis w doopke wlaza choc niby nic takiego nie robilam, ale wiecie jak to jest
jutro Dominik ma urodziny - konczy 5 lat i wzielam sie za robienie ciastek dla calej klasy bo nie robimy mu imprezy, dostal rower. Kupilam u kartke, odznake 5 latka, swieczki, sernik mrozony i robie te ciastka i zrobic nie moge. Bylam tylko rano w przychodni a potem na zakupach, wstawilam pranie, powiesilam, zrobilam zupe a zmasakrowan jestem i zla dzisiaj ze hej!:angry: nie wiem co jest. Odstawilam teraz anty i myslalam ze nastroj mi sie polepszy, a tymczasem jest chyba nawet gorzej i jajniki mnie bola. Chcialam sprobowac NPR bo tabsy biore z przerwami juz 12 lat:sorry2:to tak raczej kiepsko.....nie mamy kompletnie pomyslu na to, mialam spirale ale bylo tragicznie i boje sie zakladania...

pawimi u lala...miniowka, ah te twoje nogi!!
mamo ja sie z mezem nigdy nie przestane klocic i godzic, taka juz moja natura:zawstydzona/y:
patik szkoda domku sprzedawac....
zuz - inka &&&&&&&&&&&&& za wyjscie z impasu
gdzie ty jestes liza??????????????????
sempe -
jak zdrowie? a z twoim synem starszym to masakra jak przeczytalam...
hana i ja cie pozdrawiam
wisienka - nie masz mozliwosci przekwalifikowania sie?zmiany pracy?

pozdrawiam wszystkie i buziam bo padam:sorry2:

reklama
witam - ja tylko krociutko dzisiaj bo mialam troche zalatany dzien, pozdrawiam poniedzialkowo, dziekuje jeszcze raz za wyolbrzymione komplementy ;-) Sciskam goraco wszystkie po kolei :tak:

ja też się melduję (zaliczmy, że jeszcze poniedziałkowo)

U nas dzień zalatany, mam nadzieję, że nie będzie cały taki tydzień.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę dużo, dużo zdrówka.

otwieram dzionek
przy kawusi
ale czas już od lapa się odsunąć i zacząc się szykować do pracki

bedi - ja polecam NPR;-) można się nauczyć swojego ciała--- a po antykach masz prawo być rozregulowana---bo dużą dezorientacje w organizmie sieją:sorry2:
zuzinka- i my wszy przerabialiśmy pare lat temu:baffled:---nim sie zorientowaliśmy ze takie coś jeszcze jest to na mnie przelazły:szok: grunt to dobry środek
mamusia - zdolnego masz synka - Gratulacje! ---moj to taki nie bardzo chętny:confused:
natka - to u nas i tak jeszcze drożej jest bo 2.9 zl za godzine.... a mieli podnieść do prawie 5...na szczescie jakiś sprzeciw był...
dobra laseczki
miłego dzionka

Witam !!!
Oczywiscie przepraszam was , zezaniedbuje moje kochane kobietki.
Mam bardzo trudny czas(ciagle od 4 miesiecy). Martusia jest kochana, ale niestety nadal kocha cyca. Niby zdarzaja sie jej przerwy w jedzeniu nawet po 2 h, ale noce sa przy cycy. Wiec chodze bardzo zmeczona.
Do tego doszly choroby starszych. Wszyscy kaszla i maja katar. Dzis w domu jest Domis i Magda. Musialam ich zostawic ba kaszel taki okropny ze nie mozna ich do ludzi puscic.
Marta tez ma katarek, ale zapuszczam jej mleczko do nosa i widze ze jej ladnie przechodzi.

Pozrawiam i sciskam wszystkie bardzo serdecznie .
Wqybaczcie ze nie odpisuje zadnej z was :sorry2:

Bedi ja natomiast nie polecam NPR właśnie w ten sposób zaszłam w trzecią ciążę,no chyba że chcesz jeszcze dzieci, to inna sprawa.

Azile, jak wpuszczasz mleko do nosa? Takie normalne, czy jakiś lek o takiej nazwie?

Właśnie wróciłam z Kamilkiem od lekarza i okazało się, że ma zapalenie oskrzeli:-(

Natkaa- Wkraplam mleko do noska takie z piersi, bezposrednio. Mleko matki ma wlasciwosci lecznicze. Mozna do oczka wkraplac jak ropieje. Na katar dziala swietnie wyprobowalam to juz jak starszaki byly male:)

a ja sie obudzilam z bolem gardla, swietnie....zaczal sie akurat ten okres roku w ktorym w nocy i rano jest po 10 stopni a w dzien dalej 30-ci wiec takie skoki temperatur po 3 razy w ciagu doby to jak najlepsza pozywka na przeziebienia. Ktoras pytala czy u nas zawsze jest tak goraco latem...odpowiadam TAK, do tego wyjatkowo w tym roku nie bylo przez 3 miesiace deszczu wiec doszla potworna susza. No nic, ale za pare tygodni zacznie lac, byc coraz zimniej az spadnie snieg :baffled: Musze wrzucic bieg pt. oldliczanie do swiat BN bo inaczej w depresje popadne. Nienawidze tego przejsciowego okresu. Jesien u nas jest beznadziejna, wlasciwie wcale jej nie ma, przechodzimy z upalow w szarosc i paskudztwo z dnia na dzien.

Azile - ja znam metode mleczka mamy do noska ;-) leoszka niz tysiece chemicznych kropli .
Zdrowka zycze.

zuzinka
- trzymam kciuki za wytrwalosc, widze ze sypie ci sie z kazdej strony problemow ale nie martw sie, my tu jestesmy, zyczymy jak najlepiej i zawsze mozesz wpasc sie wyplakac i doladowac.

no i tyle, nie popisze wiecej bo musze leciec ich budzic na sniadanko. Pozdrawiam

witam po pracy ..dzis się wynudziłam ....:sorry2:

Mamo
szkoda ze nie napisalas bo wybralabym bardziej neutralne ciuszki, mam nadzieje ze Esterze cokolwiek z paczki sie sprzyda

Zuz inka ,ale tak sporo odłożyłam dla Estery bo dałaś też w beżu ,białym i błękicie wiec spoko ..dziękuję kochana :)

Hana dzięki ..a no zdolny synek wiadomo po kim hahahahaaaaa..

Azile najważniejsze kochana ,że pamiętasz o nas i czasem cos skrobniesz ...zdrówka dla Was..

Katrina,Bedii witajcie dziewczyny :)

my z kumpelą załatwiamy te nasze sprawy z salonem ..mamy juz na oku fajny lokal przy głównej ulicy z 2 osobnymi pomieszczenia+ kuchnia i wc..
w październiku zaczynam szkolenia na te zabiegi na które nie mam certyfikatu bo każdy "papierek" się liczy:tak: tymbardziej,że będziemy chciały spróbowac z dofinansowaniem ..

Pawimi czuję sie wyściskana :)))

pozdro dla wszystkich:))

reklama
Witam dziewczyny :-) nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie bo dawno mnie nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jesli moge to wprosze sie spowrotem w wasze grono:tak::tak::tak:.

11 wrzesnia przyszła na swiat nasza coreczka Patrycja z waga 3360 57 cm i 10 punktow a oto moje malenstwo

IMG_20120914_161625.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry