mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam się po pięknie przespanej nocy 
w sensie ,że dłuższej ...
Bedii
my kupujemy taka karmę :
Telekarma.pl - karma ROYAL CANIN MAXI ADULT - Dla dorosłych psów ras dużych. :: karma dla psów
łądnie się trawi ..nie ma rozwolnienia(bo mielismy karmę ,która była nie halo ...)
a ta jest super i już na niej zostaniemy..
wlećcie na chwilę na grupę .....
w sensie ,że dłuższej ...
Bedii
my kupujemy taka karmę :
Telekarma.pl - karma ROYAL CANIN MAXI ADULT - Dla dorosłych psów ras dużych. :: karma dla psów
łądnie się trawi ..nie ma rozwolnienia(bo mielismy karmę ,która była nie halo ...)
a ta jest super i już na niej zostaniemy..
wlećcie na chwilę na grupę .....
, to sobie kupiłam clatronica czy jakoś tak , też fajny , ciasto drożdżowe super wyrabia niestety do mas się nie nadaje bo nie zbiera z brzegów, musiałaby być taka gumowa nakładka, ale cóż za tą cenę to i tak jestem zadowolona.
, rozwala mnie, co prawda gołąbki mam zamiar wykorzystać , bo mrożone nie zmieniają smaku a resztę my zjemy na obiad, gościom tego nie dam. Teściu dostanie listę mięsną co i gdzie ma kupić, je kupię resztę i będziemy kwita.

to wy macie już śnieg w tej waszej Polsce?;-) U nas niestety szaro buro i ponuro.
Do kościoła się w takim razie nie wybieram, ale mają wpaść dwie moje kumpelki z dziećmi a tu się okazuje że mężulek po 16.00 będzie - uups!