• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej:)

joaś - komoda śliczna
mama - fajna fotka, zdrówka dla Domisia
bedi - jak znosisz uroki ciąży?
weroniczka - i jak kupiłaś test?
agapa - hej, każda chwila w ciszy na miarę złota :tak:

Mnie już spojenie boli, jak za długo postoję to kręgosłup daje w kość. Już niedługo ... Wizytę mam w środę.
Markowi wychodzą wszystkie 5-ki naraz - dzielnie znosi choć gorzej śpi.
Pozdrawiam.

reklama
Witajcie kobietki.
U nas weekend spokojny. P zdał ostatni egzamin i zaliczył semestr. Teraz juz tylko 1 i obrona. Ja nadal bezsilna jakas i rózne dolegliwości mnie meczą. Młody zawalił matematyke i musze dziś dzwonić do szkoły a nie znosze takich rozmów a Milusia wstaje o 5! Co to się z nia porobiło.:szok:Obiad mam wczorajszy więc dziś mogę w tej kwestii się wylenic ale prania i prasowania cała góra! Jej żeby mi się chciało tak jak się nie chce:-D Rośnie we mnie mały sabaryta jak nic.
agapa witaj. 3 córki i synek! Rewelacja, pewnie masz wesoło. Ja tez czekam na wiosnę. Uwielbiam grzebać w ziemi a tu ciągle śnieg!
mamuś my obgadane:tak:
Joaś skorzystam z polecenia. Ostatnio zastanawiałam się nad kinem, póki jeszcze możemy się urwać na 2 godzinki:tak: Mówisz, że senior hehe całkiem mu się nie spodoba, chociaz tetryczeje mi coś ostatnio:-D
bedi witaj kochana, oczywiście tęskno było.Chociaz pewnie zauwazyłas mnie też nie było i przegapiłam aferjozę jak nic....A u ciebie wiadomo już kogo nosisz w brzuszku? Ja tam jestem za albami bo róznice w możności rodziców, zwłaszcza dziewczat tylko o kompleksy dzieciaki przyprawiają. ja do dzis pamiętam sukienkę i wianek kolezanki ala panna młoda, z Londynu!
katrinka a jak tam u was z ząbkowaniem, zawsze tak gorączkowo? Mili nie wiem kiedy wychodzą.
Weroniczka dobrze , że robota się ruszyła w końcu! I czekam gorąco....
mamuśki prosze o pomoc:ninja2:sprawa intymna

witam .. Domi znów z gorączką wstał ..Zuzę zawiozłam a On ze mną został .. pranie wstawiłam ,poodkurzałam i zaraz wsiadam na szmatkę kurze oblecieć . Majqa piekna fotka nie :) ukochać ząbkującego Marka .. Wisieńka gratki dla Pawła zdania egzaminów. no i powodzenia w rozmowie z dyrektorką ...ehhhh Bedii jak tam dziś ..lepiej ciut...?? mi cos net co chwilę się rozłącza...wrrrrrr

jestem...

mama05 nie pakuje się:-(

za nami 8 dni bez piersi w dzien
biggrin.gif
pije mleko z kubka lub łyżeczką, ok 110-150ml podaje bebilon pepti z bebilon ha dodaje zawsze 1-2miarki kaszki dla lepszego smaku pije i jest zadowolony, tylko musiałam zmienic technike usypiania, bo tak to przy piersi prawie zasypiał i go odkładałam a teraz się troszke drze więc lulam go w wózku z jego ulubioną szmatą
biggrin.gif

jak mam zacząć odstawiać piers w nocy? pije ze 3 razy budzi się od razu przystawiam pije jakies 3min i spi dalej kolejne 3-4h...
próbowałam mu dać przez sen butelke, menda wyczuwa smoczek i nie chce a dzis mnie tak ugryzł ze az krzykłam na cały dom:baffled::baffled:

Weroniczka testuj się:-) a jak nie to zrób sobie te wuzetke mniam mniam... tez bym cos słodkiego zjadła..

u mnie waga nadal bez zmian... mało tego to juz 3tydzien mam@!!!!!!! hormony *******ca mają a ja razem z nimi..

CHCE NATYCHMIAST WIOSNE!! w sobote do kina wyskoczylismy oczywiscie godzina 16.00 nie może byc później ale i tak wrócilismy ok 20.00 w sam raz na kąpanie Bruna.. byliśmy nawet na Termach... tak sami bez dzieci... trochę nudno ale pocmokaliśmy się troszke w jacuzii i gonilismy się w wodzie:-D

ja tam Wasze dzisiejsze samopoczucie?

Ostatnia edycja:
HELOŁ!
Brzydko i zimno u nas
Wiesieńka - Ja podzielam w 100% twoje zdanie na ten temat....ale jest jedno ale. Ja wiem że ona się będzie czuła pokrzywdzona bo ona ma taki charakter. Zgodzi się na wszystko jak łagodny baranek a potem cierpi. Ona lubi się stroić i jak będzie sama jedna w albie to co wtedy?
A w brzuszku u mnie mieszka panienka...Nie mam weny jak ją nazwać:baffled:

Sempe
czemu sie nie pakujesz?? za wcześnie czy cos poszło nie tak..
gratki odcycowania w dzień ..
powodzenia w nocy.

no iiii jak milusio czytać ,żeście się poprzytulali w saunie..poganiali w basenie :-D

Bedii
co to Cię dopadło ,żeś taka zdolinowana:-(
może to już przesilenie wiosenne..
kurcze za 3,5 tyg przestawienie czasu i godzinę krócej śpimy :baffled: to dopiero będzie dolina :nerd:

Ty nie wiesz jak nazwać córę ,Wisieńka i Majqa nie mają pomysłu na imię dla synków..
a ja imiona miałam wybrane ino ciąży brak..

bedi w takiej sytuacji jak władujesz ją w albę na pewno będzie źle. Stroj więc nie masz wyjścia. A my mamy kłopot z imieniem dla chłopca czyli ten sam co wy.:-D
sempe moje same się odstawiły i nie mam pojęcia co bym zrobiła bo ja miękka jestem i bym uległa pewnie płaczowi za cycem:dry:
mama może się posłuchajcie u lekakrza bo 5 dni goraczki nie wrózy nic dobrego

A u mnie z samopoczuciem różnie. Wczoraj mieliśmy z mężem wymianę zdań i on próbuje mi narzucić swój punkt widzenia. Niecierpię kiedy się tak zgrywa jakby pozjadał wszystkie rozumy. Nic nie dociera do niego, żadne argumenty. Po prostu podejmuje za nas wspólne decyzje i w ogóle uważa że jego rodzina na komunii to świętość a mojej nie trzeba zapraszać.:no:Tzn nie ujął tego tak tylko powiedział że jakbyśmy w Pl robili to trzeba by robić drugie wesele bo na komunię się całą rodzinę zaprasza - no ja w szoku byłam...wszystkie ciotki - pociotki i kuzynki - to chyba jakiś żart. Ten człowiek nie zna umiaru. Zastaw się a postaw się a dodatkowo potrafi wszystkich naspraszać a potem być grubiański w stosunku do nich. Siostrze powiedział że transport z lotniska niech sobie sama płaci a w ogóle to on nie ma ich gdzie położyć więc niech śpią na podłodze. Zero pomocy i zrozumienia. W dodatku boli mnie to że traktuje mnie i dziecko jak nadbagaż. Nie chce nawet dotknąc jak mała kopie - to ja muszę o to zabiegać a on ma w nosie. Boli mnie to okropnie.:-(

Wisieńka
dzwoniłam do pediatry i powiedziała,że teraz masa dzieci ma zapalenie gardła-->sprawdziłam i ma lekko malinowe-->kazała kupić rutinoskorbin,neoangin junior i zbijać gorączkę ..
jeśli do środy nie przejdzie to do pediatry..
za 1,5 h jadę po Zu to zajadę do apteki..

Bedii
ehhhhhhhhhhh..ten Twój chłop
przytulam..

Pawimi
tu się tęskni..

Katrina
życzę żonkili w wazonie :-)
ja do gabinetu kupiłam goździki--->uwieeelbiam te kwiaty:):)

reklama
mamo - koleżanka mi dzisiaj mówiła że ma dla mnie miód lipowy - ponoć najlepszy na przeziębienia. Spróbuj może? Załatwia jej teściu z polskiej pasieki i wysyła do nas w paczce. Zdrówka dla małego chorowitka

Patryś wlazł na krzesło, potem na blat i już do szafki ze słodyczami. Przyniósł sobie całą tabliczke czekolady - mówi mama nie ma ciuciu...kake mam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry