majqa1
mama 2+2 :-)
Hej
joaś - komoda śliczna
mama - fajna fotka, zdrówka dla Domisia
bedi - jak znosisz uroki ciąży?
weroniczka - i jak kupiłaś test?
agapa - hej, każda chwila w ciszy na miarę złota
Mnie już spojenie boli, jak za długo postoję to kręgosłup daje w kość. Już niedługo ... Wizytę mam w środę.
Markowi wychodzą wszystkie 5-ki naraz - dzielnie znosi choć gorzej śpi.
Pozdrawiam.
joaś - komoda śliczna
mama - fajna fotka, zdrówka dla Domisia
bedi - jak znosisz uroki ciąży?
weroniczka - i jak kupiłaś test?
agapa - hej, każda chwila w ciszy na miarę złota

Mnie już spojenie boli, jak za długo postoję to kręgosłup daje w kość. Już niedługo ... Wizytę mam w środę.
Markowi wychodzą wszystkie 5-ki naraz - dzielnie znosi choć gorzej śpi.
Pozdrawiam.
Obiad mam wczorajszy więc dziś mogę w tej kwestii się wylenic ale prania i prasowania cała góra! Jej żeby mi się chciało tak jak się nie chce
Rośnie we mnie mały sabaryta jak nic.
sprawa intymna

Tzn nie ujął tego tak tylko powiedział że jakbyśmy w Pl robili to trzeba by robić drugie wesele bo na komunię się całą rodzinę zaprasza - no ja w szoku byłam...wszystkie ciotki - pociotki i kuzynki - to chyba jakiś żart. Ten człowiek nie zna umiaru. Zastaw się a postaw się a dodatkowo potrafi wszystkich naspraszać a potem być grubiański w stosunku do nich. Siostrze powiedział że transport z lotniska niech sobie sama płaci a w ogóle to on nie ma ich gdzie położyć więc niech śpią na podłodze. Zero pomocy i zrozumienia. W dodatku boli mnie to że traktuje mnie i dziecko jak nadbagaż. Nie chce nawet dotknąc jak mała kopie - to ja muszę o to zabiegać a on ma w nosie. Boli mnie to okropnie.:-(