Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

I nie pal tyle

Wiem że już jest duży....A najgorsze jest to że my z emkiem nie śimy przez chłopaków razem bo każde musi spać z nimi w nocy. Ja poczyniłam postępy i odseparowałam go w końcu od spania w jednym łóżku ze mną. A teraz zasypia między 8-9 no chyba że nie chciał się w dzień położyć to i o 18.30 jest dętka. Sama nie wiem czy go kłaśc czy nie bo on już nie bardzo chce ale czasami potrafi mi paść głową w talerz obiadowy
Z jedzeniem jest lepiej bo nie zawsze pije kaszę z butli - czasem nie ale potem bankowo jest nocna pobudka i flacha z mlekiem....Już nie wiem czy to tylko nawyk czy on po prostu głodny jest?? W dzień mi raczej podziubie niż je ale zęby mu dopiero wychodzą na dobrą sprawę.

No ale cóż. Jak się sytuacja ze Satsiem wyciszy to będzie lepiej :-)Bedi - właśnie dopatrzyłam na suwaczkach, że mamy dzieci z tych samych roczników :-) 05,07,11 i teraz 13![]()