Weroniczka
Klub grudniówek'07
Ja też witam. I również jestem sprawgniona słońca. Zaprowadziłam młode do przedszkola, wróciłam przytuliłam się do męża i tak zasnęłam że dopiero wstałam. A jeszcze chętnie bym pospała ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj, witaj. Dołączyłam dosłownie kilka dni temu.Weroniczka &&&&&&&&&&&&&&&& za Stasia wizyte
Agapa nie miałam okazji to zrobię to teraz - witaj na wątku. Chyba dołączyłaś jak mnie nie było...
Oj, jaką ty masz już dorosłą córę:-)witajcie
agapa - no ja juz się boję jak Kuba zacznie wchodzić w każdy kąt, mój tez taki rodzyneczek, mamuni synuś kochany,
normalnie mini libacja sie zrobila, panowie tak sie rozochocili ze zapomnieli ze to srodek tygodnia i normalny dzien pracy haha, ciezko ich bylo do domow posciagac. Sama sobie podrinkowalam takich roznych kolorowych slodziakow a dzis rano mnie zoladek bolal jak starego alkoholanta

--- no trudny wybór dla mnie będzie....

mimo zaśnieżenia fajne klimaty u was - a pomysł na impreze swietny!;-)
jestem pewna,żeby Domisia dać..On jest z 30lipca 2007 czyli będzie miał skończone 6 lat jak pójdzie ..Zuzę też dałam jako 6cio latkę i jest si ..