• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

wlatuję przed pracą ...myślała,że jakieś nowe info o Hani bedzie...

Majqa
Ty juz na końcówce więc wytrwałości kochana :)

Katrina
dzięki ;))

Weroniczka
jak będziesz miała informacje o Hani to napisz...

a w Bostonie masakra..:(
ehhhh

spokojnego dnia kochane !

reklama
W skrócie napisze Wam co się stało. Ale zacznę od tego że jest lepiej. Uffffffff... pół nocy nie spałam z nerwów.
Dwa dni temu lekarze uznali że Hania jest zdrowym wczesniaczkiem ( ważyła już 1500g i sama zaczęła ssać mleczko od mamusi) i przenieśli ją z oddziału wcześniaczego na oddział patologi noworodka. Na patologi Asia nie mogła juz Hani kangurować jak to robiła na wcześniakach. A co najgorsze na patologi w momencie przyjęcia Hanusi panowało zapalenie płuc. No i wczoraj maleńka zaczęła gorączkować, w stanie spoczynku tentno bardzo jej przyspieszało, aż wreszcie musieli ją intubować. Najprawdopodobniej zapalenie płuc. Ale jeszcze robią badania. Nóż się w kieszeni otwiera jak się słyszy takie historie. Jak można było wcześniaka wysłać na oddział z panującym zapaleniem płuc. Ach... I z tych nerwów Asia traci mleko. A to najlepsze co może dać córuni teraz. Zwłaszcza że już nie pozwalają jej kangurowć :-(

Weroniczka - niestety w polskich szpitalach rzadko można liczyć na rozsądek. Tam gdzie mieszkam, na dziecięcym oddziale w szpitalu, aby przejść do sal gdzie leżą dzieci np z zapaleniem płuc czy np złamaniem, trzeba przejść przez część oddziału, gdzie leżą dzieciaki z biegunkami, wymiotami.... Trzymam kciuki za Hanię.
Mama - jesteśmy teraz w trakcie starań o dzidziusia... Ale niestety chyba na parę miesięcy będziemy musieli się wstrzymać ze względu na moje problemy zdrowotne...

Witajcie!
Cieplo sie zrobilo wiec na forum pusto
Maciej ma katar wiec zostal w domu, zobaczymy co sie rozkreci

Weroniczko za Hanie &&& Ale wogole pecha maja. Nalpierw mame wypuscili zaraz po CC teraz malucha przenosza na normalny oddzial :szok:

Pozdrawiam i postaram sie zagladnac wieczorem

jetsem i ja :)
u nas zabkowanie,mala marudna z goraczka..achhhh...w nocy zamiast spac to placze,a tat oczywiscie tak twardo spi,ze nie slyszy :wściekła/y:
Mama postaram sie w nast pon wpasc na kawe :))
lubie czytac twoje posty ostatnio..sa pelne energii i optymizmu :tak:
majqa a ty jeszcze sie kulasz ?
weroniczka rece opadaja...wczesniaka dac na normalny oddzial:szok: :wściekła/y:...oby malutka juz byla na tyle duza i silna,zeby ja wypisali do domu..kciuki za nia :)))
bedi dobrze,ze jestes ,jak sie czujesz jak dzieci ??
i niech net juz ci dobrze dziala &&&&
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osoba :)))

Misiarska
no to &&&& za zdrowotne sprawy..żebyście mogli wrócic do starań!

Zuz inka
do napisania wieczorkiem
i zdrówka dla Was:tak:

Madlen
a dziękuję ;*
a u mnie energia wstąpiła wraz z wiosną jak pewnie u nas wszystkich ...no i ruch się zaczął w pracy większy to też mnie napawa optymizmem bo jednak 2 kamienice dalej otworzył się drugi gabinet kosmetyczny wiec trochę doła miała,ale daję radę ..
cierpliwości przy ząbkowaniu kochana i obyście dziś pospali:tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Weroniczka
o matko...:-( Haniu ...jesteśmy z Tobą!!bądź silna.

Jest bardzo źle :( Będą chrzicić maleńką. Ryczeć mi się chce tak bardzo. Jestem taka bezsilna. Dzieci chcą iść na plac zabaw a ja nie mam siły. Słabo mi i niedobrze. Boję się każdego sms-a który do mnie wysyłają. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czuje mój brat i jego żona. A wszystko było tak cudownie aż do momentu przeniesienia Hanulki na ten oddział noworodków. Ach...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry