Weroniczka
Klub grudniówek'07
No widzisz Bedi a mój mąż w sobotę przed komunią ma egzaminy w szkole i też zostaję z tym wszystkim sama.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A jeszcze bardziej będzie bolał jak zrobie listę zakupów i będe musiał za wszystko zapłacić 

ja muszę pomyśleć nad wypiekami na urodzinki Hanki i całą resztą - wprawdzie ma dopiero 5 maja, ale gości zapraszamy w ten weekend bo emek nie będzie miał potem wolnego.
tak to jest jak pociechy dorastają...
u nas na podwórku też się zmienia, mniej spektakularnie, ale trawka rośnie, a krzaczki puszczają listki, lada moment będzie zielono

az maz stwierdzil ze chyba przesadzilam z iloscia i rozmaitoscia jedzenia chociaz on lubi sobie pojesc.
zycze zdrowia!!!

i widze ze wy tez wiosna sie cieszycie na calego. A u mnie pogoda psikusa zrobila i w piatek sypal snieg...tak, po dniach fajnego juz ciepla temp. spadla do minus 3 stopnie i bylo paskudnie. Na szczescie dzis ciepelko powrocilo. Mam nadzieje ze juz zostanie bo w drugiej polowie kwietnia to my zwykle juz lodkujemy w jeziorze a nie odsniezamy chodniki przed domem.

czyżby czyżyk ????