anaklim
Fan(ka)
Hej dziewczyny,
Wróciłam w sobotę wieczorem. Zmęczona i szczęśliwa:-) Było bosko. Może nie odpoczęłam super, ale za to pozwiedzaliśmy, pobyliśmy razem i totalnie się wyluzowaliśmy.
Jak ogarnę te trzy tony prania to powrzucam fotki!
Mama - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i dzięki za przekazanie pozdrowień:-)))
Wróciłam w sobotę wieczorem. Zmęczona i szczęśliwa:-) Było bosko. Może nie odpoczęłam super, ale za to pozwiedzaliśmy, pobyliśmy razem i totalnie się wyluzowaliśmy.
Jak ogarnę te trzy tony prania to powrzucam fotki!
Mama - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i dzięki za przekazanie pozdrowień:-)))

kurcze ja się pająków boję okrutnie i mój Pietruszka się śmieje że jak zobaczę pająka to zachowuję się jak KONCZITA z Brazylijskiego serialu 

a tu jeszcze go grazlo znalazlam jeszcze dwa co za diabelstwo ale to juz chyba wszystkie wyglada jak biedoneczka:-) i kryzys chyba zazegnany ja tez sie boje pajakow ale dla dziecka co sie nie zrobi.Alize-witam serdecznie sa tu super mamuski zagladaj:-)mama-milego odpoczynku pozdrawiam ciebie i wszystkie mamuski:-)