anaklim
Fan(ka)
Aneta - no ja pająki wyganiam z domu co tydzień. Nie ma ich u mnie w domu, bo mam arachnofobię chyba i jak tylko widzę pajęczynkę t o następuje eksterminacja:-) Mam nadzieję, że już do Ciebie nie wrócą!!!
Alize - welcome:-)))
A u mnie drobne sukcesy - Ignaś zaakceptował butelkę. Tydzień mu to zajęło, ale teraz już pięknie pije. Cycka dostaje tylko raz w dzień, żeby miał co popić i raz w nocy.
Wczoraj wieczorem byłam na basenie: BEZ DZIECI!!!! Yuuuuppiii!!! Dzisiaj mnie wszystko napiernicza, ale co tam:-) No i tylko Sasha nie chce siadać na nocnik, cóż, nie można mieć wszystkiego....
Miłego dnia Wam życzę Mamuśki!
Alize - welcome:-)))
A u mnie drobne sukcesy - Ignaś zaakceptował butelkę. Tydzień mu to zajęło, ale teraz już pięknie pije. Cycka dostaje tylko raz w dzień, żeby miał co popić i raz w nocy.
Wczoraj wieczorem byłam na basenie: BEZ DZIECI!!!! Yuuuuppiii!!! Dzisiaj mnie wszystko napiernicza, ale co tam:-) No i tylko Sasha nie chce siadać na nocnik, cóż, nie można mieć wszystkiego....
Miłego dnia Wam życzę Mamuśki!

Pietruszka wywalił to co się wala bez sensu chciał jeszcze wózek moją kochaną bexe wywalić bo niby kółko uszkodzone ale ja maniak wózkowy jestem i zabroniłam bo gondolka super nie zniszczona nic no przecież używana tylko 5 m-cy...ietruszka popatrzył na mnie jak na kosmitkę i pyta a co Antoniego zamierzasz w gondoli wozić??????.......ja no Antoniego przecież już nie no ale gdyby......
powiedział tylko ech niech ci mycha będzie niech zostanie choć przecież dzieci już nie planujemy no nie...?????? no pewnie że nie planujemy przecież dzieci się nie planuje je się poprostu ma 
choć jak patrzę na te śliczne zeszyty gumki długopisy kredki to bym się chciała znów uczyć
a tu jeszcze go grazlo znalazlam jeszcze dwa co za diabelstwo ale to juz chyba wszystkie wyglada jak biedoneczka:-) i kryzys chyba zazegnany ja tez sie boje pajakow ale dla dziecka co sie nie zrobi.Alize-witam serdecznie sa tu super mamuski zagladaj:-)mama-milego odpoczynku pozdrawiam ciebie i wszystkie mamuski:-)