Weroniczka
Klub grudniówek'07
Izulka znalazłam sklep internetowy z tymi butami tam mają ceny wysokie bo u mnie w sklepie osiedlowym mają te but właśnie po 70- 80 zł. JA droższych nie kupuję bo mnie nie stać 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kochana spalam sobie smacznieoj Pawimi-Ty pewnie śpisz :-)
i jeszcze bym sobie pospala ale niestety takiej mozliwosci nie ma:-(Pawimi ecco ma świetne buty ale w polsce ceny ich są tak wysokie że mało kogo stać żeby dzieciom je kupować. A szkoda. Za to powiem Wam że ortopeda - rehabilitant mojej kuzynki powiedział że buty Bartki są nie zdrowe dla stopki dziecięcej i nie powinno się ich kupować. Ja juz nie pamiętam jaki podał powód ale chodziło o coś z podeszwami tych butów.
A co do Bartków to opinie są bardzo podzielone. Jedni ortopedzi mówią że tylko Bartki a inni że absolutnie nie...

ja tez popieramPopieram. W 200%
i zawsze przypomina mi sie moja mamusia ktora te same slowa uzywala podajac za przyklad siebie bo kiedy urodzila pierwsze dziecko miala 20 lat i swiat jej sie zawalil ze cala mlodosc sobie "zepsula" ladujac w pieluchach, a mnie rodzila majac 32 lata i tez z glowy wlosy rwala ze jak to teraz? wszystko w zyciu ma poukladane i dziecko na stare lata??
Wiec zawsze mi powtarzala ze nigdy nie wydaje nam sie ze ten czas jest odpowiedni a jak przyjdzie dziecko to i tak okazuje sie ze wszystko sobie swietnie ulozymy i pozniej nie wyobrazamy sobie zycia bez tego dodatkowego czlonka rodziny;-)