• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam sie z koleżanką kawą :)))

IZULKA,EWUNIA- supcie ,ze jesteście z nami tu i tam:)

EWUNIA- karm i poglaskaj Hanie :))ladnie przybiera :) Domi przy urodzeniu mial 4100 wiec tyle prawie co Hanna teraz :))

ZUZKUS- tule,ale...nie ma @ nadal jest nadzieja-zaciskam jeszcze &&&&&&&&&&&&&& ;)

MAUREEN- dziekuje kochana..wiem,ze mnie wspierasz...
dzis strój pokojówki pojdzie w ruch :)))))))))))

JOAŚ,PAWIMI,SEMPA -mam nadzieje,ze u Was też mily poranek :)
oj Pawimi-Ty pewnie śpisz :-)

reklama
I ja witam z kawusią po parysku :)

Zuzia to dawaj nam znać jak coś się wykluje w sprawie @ bo my tu niecierpliwe jesteśmy :) Ja doskonale Cię rozumiem z tym czwartym dzieciątkiem. Sama tez się świadomie nie zdecyduję ( no chyba że warunki finansowo - mieszkaniowe nam sie poprawią) ale gdybyśmy zaliczyli wpadeczkę nie gniewałabym się :)

Pawimi ecco ma świetne buty ale w polsce ceny ich są tak wysokie że mało kogo stać żeby dzieciom je kupować. A szkoda. Za to powiem Wam że ortopeda - rehabilitant mojej kuzynki powiedział że buty Bartki są nie zdrowe dla stopki dziecięcej i nie powinno się ich kupować. Ja juz nie pamiętam jaki podał powód ale chodziło o coś z podeszwami tych butów.

No wiem że muszę wrteszcie zmienić ten suwaczek!!! Aż mi wstyd ze to jeszcze nie zrobione. Dziaś na pewno się tym zajmę:tak:
Weroniczka. No my niby też nie chcialibyśmy konczyć na trójce dzieci ale też obawiamy się czy dalibyśmy radę finansowo.... więc podobnie jak Wy świadomie starać się nie będziemy ale jesli kiedyś samo by się zdarzyłlo to będziemy bardzo szczesliwi.
A co do Bartków to opinie są bardzo podzielone. Jedni ortopedzi mówią że yylko Bartki a inni że absolutnie nie...

Bede pisać tak na raty bo mała ciągle cycuje:-)

Ja osobiście i tak Bartków nie kupuję bo są zbyt drogie jak na moją kieszeń i jest wiele innych firm mających tańsze a bardzo dobre butky :) np. Firma Dawid ma status zdrowej stopy a buciki z naturalnej skóry kosztują 70 zł i są naprawdę rewelacyjne :)

Mowiac o dobrym czasie na dziecko to tak realnie patrzac nie ma ale jak sie trafi :-) My mamy ten komfort ze mamy duzy jak na polskie warunki dom, kazde dziecko ma swoj pokoj i jeden mamy jeszcze pusty ;-)

Ewunia ja osuwaczku nie zlosliwie tylko tak mi sie w oczy rzucil

I przepraszam za swoja zmiane image ale tak mnie cos na wiosenne porzadki wzielo...na razie sama musze sie przyzwyczaic bo sie nie poznaje :-D

Hej!
Wpadłam powiedzieć "dzień dobry" i.... zmykam. U mnie dziś właśnie "bitwa o Anglię". Tysia spała zdecydowanie za mało a w dodatku nie zaśnie w dzień. Wstała o 6 rano, poszła o 21... Masakra. Pozdrawiam ciepło. Och jak dobrze, ze słoneczko swieci :-). Całuski od Kluski

Tak realnie patrząc to żadko kiedy wydaje się że jest odpowiedni czas na dzieciatko. A jak się pojawia to zazwyczaj okazuje się że jednak daje się radę i czas był odpowiedni ;-);-)

Joasia witaj kochana. Życzę dużo siły w tej bitwie dziesiejszej.

JOAŚ- ja Ci dam kluskę:))dasz rade kochana-wierze w Ciebie:)!!
no i powodzenia dzisiejszego dnia :)

u nas zimnooooooo i wiejeeeeeeeeee..

ZUZKUS- no avatarek masz hoho-kusicielka z Ciebie :))))

WERONICZKA- cześć :)
EWUNIA- karmi zaglądaj kiedy możesz..

BADI- ja tu myśle o Tobie i mam nadzieje,ze sobie radzisz..daj znać jak Patryczek ..

reklama
Hej, u nas też słonecznie :-D Wszystkim dobrego dnia:-D

Pawimi obie marki które podałaś są świetnie ale na nasze warunki to buty dla dzieci kosztują 250-300 zl.

Tak jak Weroniczka pisze Bartki tez są drogie , wczoraj po promocyjnych cenach były:szok: buty za 160 zł.

Weroniczka dzięki za namiar, popatrzę może w internecie znajdę info gdzie kupić.

Dużo sił na dzisiaj:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry