• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ZUZKUS- hahaha-no tak ,tylko wiesz ,ja na drugi dzień po spoznieniu pewnie zatestuję a Ty sie trzymasz:)))
chyba ,ze juz testowalaś :))????:)

reklama
Ho ho ho.. jakie wiesci :)

Zuskus,

to trzymam kciuki, a co :tak:

Mama05,

to chyba dobrze, ze duzo wiesz ?:-D
Oczywiscie kciukasy i za Ciebie kochana moja :tak:

Sempe,

u nas teraz tez na tapecie zabkowanie, Marcela ma na razie gorne jedynki i dolne jedynki, wiec jeszcze sobie troche '' pozabkujemy''..

Pawimi,

rewelacyjne to walentynkowe zdjecie !!

Bedismall,

jak tam dzisiaj sytuacja z karmieniem ??
Przytulam, bo na pewno Ci nielatwo..

Sempe Twoje autko tez bylo kiedys u mnie na liscie :-D
Maureen - no maly bohater rano pozowal wolajac "happy Valentine's Day" i " mama I love you" wiec mnie tak natchnelo na strzelenie kilku fotek ;-)

no i gdzie te baby sa???? zagladnelam na potajemny i zadna sie nie zamedlowala...BABY, CHODZTA :-D

Objeździliśmy sklepy obuwnicze i nic:wściekła/y. Nic nie kupiliśmy albo brak numeru Hani albo nie mogła wsadzić nogi bo ma wysokie podbicie. A buty elephante za 150 były takie słabe , że bym za darmo nie chciała. Ech nie cierpię łazić po sklepach...:no:

Dziewczyny czapki z głów i dziękuje za zaufanie

Pawimi,

''mama I love you ''.. bosssskie :-D
ja czekam z niecierpliwoscia na jakies wyznanie milosne od mojej Amelki hi hi, powoli zaczyna cos gadac, wreszcie :tak:

izulka,

ja tez mam problem z butami dla dziewczynek, tutaj w Uk robia beznadziejne buty dla dzieci, miekkie z tylu, chyba od malego dzieci przyzwyczajaja do jazdy samochodem ech.. Poza 1 firma Clarks - ich buty sa swietne, ale ceny.. :szok:o matko ..
Trzymam kciuki, zebys w koncu cos upolowala.

ja polecam buty ecco albo primigi - rewelacja pod kazda postacia. Trzeci moj syn ubierany jest w te obie marki i niezmiennie je bede promowac i polecac.

Witam!
Pierwsza dzisiaj??? Niemozliwe :szok:

Zrobilam test, bo nie wytrzymalam...ale tylko jedna kreska :-( Jesli nie dostane @ do piatku zrobie jeszcze raz a w przyszla srode mam i tak wizyte u gina bo robilam cytologie i maja byc wyniki.

Pozdrawiam i kawke zostawiam

filizanka-kawy-milutkiego-dnia.jpg

hej kobietki:-)
po pierwsze to bardzo dziękuję za zaproszenie!!!!!
po drugie Zuzkus cóż za wieści??? :-Dnie może być tak żeby żadnej cięzarówki na wątku nie było!!!! A że wierzę w prawo serii to za chwile i mama napisze ze jej się @ spóźnia!!!!

Za błędy z góry przepraszam ale karmię właśnie Hanię. Ciężko pisać mając dzidzie przy cycu!!! aha wczoraj ważona (wczoraj 3tyg skończyła) waży 4200g więc przybiera ładnie aja głupia się ciągle stresuję że za mało pokarmu mam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry