• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Zuskus- wracaj, wracaj i pisz co u Ciebie się działo?

Mamo- nie licz się z takimi głupimi opiniami !! zbywaj takich ludzi!! Ja np. mówiłam, że ciekawe kto będzie pracował na ich emeryturę, na pewno NIE moje dzieci;-)

Właśnie zadzwoniła do mnie moja Monika, (ta z Irlandii, która była moja uczennicą kiedyś, pisałam Wam historię o nas :-) z wiadomością, że dostała pierścionek brylantynowy i prośbę ojca swoich dzieci o zostanie jego żoną :-D:-D:-D. Tak się cieszę bo to jak moja siostra( której nie mam;-) a po ciężkich przeżyciach i m.in zdradzie :-(, wreszcie jasny dzień nad nimi:-D.
Pędzę gadać na skype

reklama
hej
dzisiaj walentynki wiec szczesliwych walentynek dziewczyny wam zycze
dla nas to dzien szczegolny bo 7 lat temu sie poznalismy a dwa lata temu bralismy slub...

a ja siedze i rycze, bo wlasnie stanelam przed problemem...karmic czy nie,maz kupil mi szalwie,ja mam pelne piersi ale maly wysypany i po moim mleku ciagle placze a po butli jest spokojny i ladne kupki robi
zawsze karmilam dzieci piersia na zadanie a teraz nie wiem co robic,nie potrafie sie zdecydowac na ten krok i pozbyc sie pokarmu raz na zawsze bo to mnie wpedza w poczucie winy
doradzcie cos...

oj kochana to zle trafilas bo ja Ci napewno nie doradze, jestem bardzo antybutelkowa wiec moja opinia ci tu kompletnie po nic .......:-D przespij sie nad ta decyza i zastanow zgodnie z wlasnym sumieniem, pamietaj ze to musi byc wylacznie TWOJA decyzja i nikt tu Ci z nas dobrze nie doradzi. Trzymam kciuki za madre rozwiazanie problemu i tule mocno ....

Kochana może to nadmiar laktozy w Twoim pokarmie. Trzeba odciągnąć pierwszą porcję pokarmu zanim przystawi maluszka. Może to jakaś alergia na coś co jesz? Wiem, ze trudno znaleźć dobrego pediatrę na Wyspach ale może spróbuj . Poczekaj jeszcze, taka szkoda... Najgorszy czas już przeszłaś... Ściskam Cie mocno

Bedismall pomysl co jadlas do 3-4 dni wstecz cytrusy, czekolade, spora ilosc nabialu? Wytrzymaj i sprawdz czy wysypka schodzi. Jesli okaze sie ze to jednak alergia to trzeba wytypowac na co i jak rozlegla.
Moj Krzys mial na tak rozne produkty alergie ze dalam spokoj po 3 miesiacach karmienia bo nic bym nie jadla

Trzymam kciuki aby to byl jednak jednorazowy wypadek. A nawet jesli zdecydujesz sie przestac karmic nie jestes przez to gorsza mama! &&&

DLA TYCH CO CHCA SAME WYPELNIC PIT

super latwy darmowy program, naprawde polecam!!! nie bylabym soba czyli ksiegowa gdybym Wam nie polecila

http://legalne.info/PITy-Format-2010,program,download,1707

Ostatnia edycja:
Hej Laseczki!

Wpadłam na chwilkę. Mamy ferie i totalny brak czasu, odezwę się w przypływie time'u. Pozdrawiam Was wszystkie zdrówka życząc.
Bedismall - przyjrzyj się diecie swojej, nie musisz od razu odstawiać młodego od piersi. Moim zdaniem nie ma potrzeby... Ale to Twój wybór.

BEDI- wspieram i jestem z Tobą...zerób jak radza dziewczyny i licze ,ze to Ci pomoże :)

ZUZKUS- dzieki za linka :)
JOAŚ- życzę żebys znalazla dla siebie choć chwilę czasu na malą slabą relaksacyjną kawkę :)))

EWUNIA- jak tam u Ciebie po nocy??

IZULKA,PAWIMI,ANNA.S,MAUREEN,SEMPE i reszta gangu Olsena- buziaki i pozdrowienia z zimnego i mrrroznego Poznania-brrrrr

a ja śmigam zaraz do fryzjera.
przyjemnego dnia :)

Hej, u nas też zimno ale przebija się słonko.
Hani idzie kolejny ząb i trochę dawał jej popalić w nocy, biedulka. Zaraz ja położę bo już się słania a ja wredna mama ja przetrzymuje bo potem cały dzień rozłożony. Potem jadę szukać kolejny dzień butów dla małej. normalnych wiązanych trzewików brak. Są za to robione na wzór dla kobiet. I wszystko na rzepy." Bartek" znowu dobry ale drogi aż boli. i tak byłam w Niemczech, to samo co u nas, dzisiaj może skoczymy doLubania. tam większy wybór i zawsze taniej niż w Zgorzelcu.

Mamo daj znać co orzekł lekarz.

Buźka

reklama
IZULKA- udanego polowania na buty:)

ja juz wyfryzowana ,zakupy po drodze zrobilam spozywcze ,Domi odebrany-bajkę oglada ,ja wstawilam pranie ,zaraz prysznic i na 15.00 lece na przedląd podwozia :))

jak wrócę to zaraz napiszę:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry