• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

jestem kobietki..

jakieś mnie dól dopada znowu ,ze tyle czasu sie nie udaje to nie pisze...zeby Wam nie smęcić...

EWUNIA- śliczne jesteś i piękne dzieci :))
IZULKA,WERONICZKA- cześc i Wam rownież milego dnia:)

ja mam jutro usg wieć dowiem sie czy owulka wogóle sie zbliża..w tym cyklu bralam hormony na owulke i musze mieć monitoring.

tak wiec jutro dzieci do przedszkola-ja na 10 do Poznania do fryzjera potem o 12 po Domisia a na 15.00 gin.

u nas piękne slonko;)
pozdrawiam i ściskam !!

reklama
mama kochana musisz spróbować przestać ciągle o tym myśleć. Nie myśl "ciągle się nie udaje" tylko myśl pozytywnie "musi się wreszcie udać" pozytywne myślenie dużo daje, wierz mi!!!!:-)
Na pewno się uda jak nie w tym cyklu to w następnym, albo w jeszcze następnym.... Mama daj sobie czas i przestań się smutkać. Tulę mocno:tak:
Koniecznie daj znać jutro po lekarzu co powiedział!!! Aha no i jeszcze chciałam ci powiedzieć że zazdroszczę tego fryzjera. Ja nie mam jak się z domu wyrwać narazie:-(.... niestety a moje włosy już od dawna wołają o pomoc

Ostatnia edycja:
Ewuniaf- my jeździmy multipla od roku. Kupiliśmy przed urodzeniem Hani. sprowadzona z Francji. I jesteśmy baaaaardzo zadowoleni. przerobilismy na gaz i śmigamy:tak:Masz racje, że jeszcze nie za wiele w Polsce ale mam nadzieję, że bez problemu sie odsprzeda.
Hania w niedzielę 27.02 kończy:-) rok. Nie robimy nie wiadomo jakiej fety tylko najbliżsi, ale troszkę się uzbiera. I robimy w domu. Na 12 msza ( na któręj zawsze z mężem śpiewamy, z Hania na rękach:rofl2:, to istne wariactwo), a potem obiad w domu. chrzestny obiad był w knajpie ale był połączony z komunią Zuzi. Teraz mniej ludzi, więc damy radę;-)

żeby pozbyć się suwaczka musisz wejść w swój profil, potem w panel kotrolny i skasować kod suwaczka w sygnaturze:-)

Mamo- trzymam kciuki za luz i odsapnięcie od stresu:tak:

IZULKA,EWUNIA- dziekuje Wam kobietki...moje bratnie dusze:))

wszystkie mnie tu rozumiecie za co Wam dziekuję bo o to zrozumienie jest najtrudniej...

już luzuje jak mogę ,ale czasem dól dopada.

ide z Domisiem spacerkiem po Zuze -takie slonko,grzech autem śmigać:)

Mamusiu,

kochana moja, ja nieodmiennie trzymam kciuki i wierze, ze sie uda, ale rozumiem tez, ze moga dolki dopadac, tulam mocno :tak:

Ewuniaf,

sliczna kobietka z Ciebie i sliczne dzieciaczki :tak: A naszej najmlodszej tez pierwotnie mielismy dac na imie Hania, stanelo na Marcelinie, ale Hania ma na drugie ;-)

izulka15,

faktycznie smieszne to autko :tak: ale najwazniejsza jest wygoda i ze sie sprawdza :tak: My tez niedlugo bedziemy roczek wyprawiac, o rany ale ten czas pedzi :eek:

My wróciłyśmy ze spaceru, krótkiego BRRRRR, zimnica i wieje.

Maureen czasami na multiplę mówią krowa albo żaba...:eek: ciekawe dlaczego?

Mamo- ludzie do mnie gadali teksty typu- o co ci chodzi, masz już dwójkę, parkę, czego się szarpiesz i takie tam swoje "mądrości życiowe". no ale na szczęście my wiemy swoje...:tak:

ja dzis krotko i walentynkowo :-D maz wczoraj piekl serduszka z dzieciakami:-):-D nawet mu sie udaly i sa bardzo smaczne. Kolejny przyklad na to ze jak chlop chce to mu wyjdzie:tak:

mamusiu sciskam i nie smutkaj sie:no: no cos, zycie takie jest, wcale nie fair ale wszystko co dzieje sie w nim i nas doswiadcza ma jakis swoj cel.
maureen - ciesze sie ze jestes...
sempe gratuluje autka - ja tez czekalam na swoje autko dlugo, od pomyslu do realizacji minelo kilka lat bo dojrzewalam do decyzji i rozwazalam czy aby napewno dobrze zrobie. Samochod spodobal mi sie od pierwszego wejrzenia jak moj klient kupil swoj. Byl to pilotowy egzemplarz Chryslera Pacifica (SUV) jeszcze cieplutki prosto z fabyki, nowiutki model pachnacy luksusem na ktory czekal podjarany przez kilka miesiecy po zamowieniu bo go dopiero produkowali i przyjechal go do mnie ubezpieczyc prosto od dealera. Oczywiscie oczka mi sie zaswiecily:-D To byl poczatek 2004 roku a ja dopiero co zmienilam trzyletnia Mazde Van MPV na nowiutkiego Forda Taurusa wiec nie bylo mozliwosci na kolejna rychla zmiane i dluuuugo nad nim myslalam az w koncu wywiercilam dziure skutecznie. Kupilam go jak urodzil sie Vincent w 2008 roku. Zamowilam sobie specjalny ezgemplarz ze swoimi wymyslonymi zmianami i przerobkami i mam go do dzis, jest bardzo wygodny, pojemny, ma trzy rzedy siedzen, elegancka skorka latwa do czyszczenia, dzieciaki maja swoje telewizorki, mam kamerke do cofania, GPS i rozne bzdetki mniej czy bardziej potrzebne. Z pewnoscia jeszcze dwa latka nim pokursuje i na oku mam fajnego mercedesa tez suv ktory mi sie spodobal na ubieglorocznym pokazie pilotowych samochodow. Mam nadzieje ze bedzie mnie stac wymenic sobie moja pacyfice na tego wlasnie upatrzonego mercusia jak juz przyjdzie na to czas. Moj maz ma oczywiscie drugi samochod calkiem inny, moj dorosly syn tez :sorry:ale on ma stary osobowy "przewoznik" na czterech kolkach bez luksusow:tak:
ewuniaf - sliczne zdjatka! Fajna z Ciebie kobietka;-)
Pozdrawiam reszte pan ;-)

MAUREEN,PAWIMI- dziekuje kochane...

IZULKA- no ja kurka siwa slysze wciąż to co Ty napisalaś............masakra z tymi ludzmi-jeszcze bardziej mnie dolują.

Hejka!
Witajcie moje kochane BeBabeczki :biggrin2:

Dzis zagladam na chwilke dac znac ze zyje, a od jutra wracam na dobre to troche popisze i poodpisuje!

Pozdrawiam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry