• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ja równiez jestem tego samego zdania :tak:
Zawsze jest dobry czas na dziecko, chociaz często myslimy w danej chwili - jeszcze nie teraz, bo praca, obowiazki, wiek itp.itd. na szczęscie często natura decyduje za nas samych i jest super :-D

Joas,

trzymaj się dzielnie kochana, tulam mocno..

Ewunia,

rany co za ludzie i do twgo lekarze, zamiast człowiekowi pomóc, wesprzeć, to jeszcze dołują..
Nie przejmuj się, najważniejsze że wszystko zrobiliscie w zgodzie ze soba, maleństwo zdrowe, reszta bez znaczenia :)

Pawimi,

kurcze, a wiele osób nadal uważa Bartka za wiodacą markę w Pl, bo zawsze było, że najlepsze dla tych małych stópek, a tu taka bania..

Gdzie jest nasza AniaS ?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,ja najbliższe dni w rozjazdach. Dzisiaj byliśmy u teściowej ;-), żeby nie zapomniała jak wnuki wyglądają. Aż 3km! Babcia po kumochach tobiega ale do nas to nie wie jak trafić.

Jutro jedziemy do Świeradowa , tak sobie :-), pooddychac górskim powietrzem, oj poszlabym juz połazić, juz nogami przebieram:-D Jedziemy z naszymi przyjaciółmi i ich 2,5 letnią Zosią, a potem na nocleg do nich do Bogatyni. Więc wrócimy w piątek i wtedy się do Was zapewne odezwę.

Ściskam mocno

IZULKA- przyjemności na wyjezdzie !!!:)))

MAUREEN- no wlasnie ANNA.S nasza kochana dawno sie nie odzywala juz...

JOAŚ- jak tam ,żyjesz??

przyjemnego wieczoru:)

hej
dziewczyny wielkie dzięki za wsparcie!!!

gdyby nie wy to bym sie chyba powiesila...
nie wyrabiam z niczym...mam na glowie trojke dzieci,przeprowadzke,zmiane szkoly i zakupy do nowego domu. Kupilismy juz sofe na raty,lozko z materacem do naszej sypialni,materac na podwojne lozko dla Dominika, pralke i plyte indukcyjna. Zostal do kupienia piekarnik,lodowka,zmywarka i reszta mebli:eek::eek::eek::eek:

to bedzie prawdziwa parapetowa na golej ziemi chyba...bo nie wiem jak ja wyrobie w miesiac z zakupami,pakowaniem,zaprowadzaniem dzieci do szkoly 3 razy dziennie : na 9.00, 12.40 i potem 15.30 odbior,dzis byl obiad bez sorowki,caly dzien maly mi plakal,nie moglam nic doslownie nic zrobic,teraz po wykapaniu dzieci spal moze 30 minut, takze wszystko robie w biegu
wlasnie sie obudzil i placze wiec nie poczytam,tylko was pozdrowie
mamo ja nadal trzymam &&&&&& za ciebie
Joas jak ty dajesz rade
ewunia ;-) jedziemy na tym samym wozku?

bedismall,

trzymaj się kochana, dzis może jest kiepsko, ale będzie lepiej, na pewno :tak:

Ja tak trochę nie w temacie jestem przez swoją nieobecnosć - przeprowadzka do innego domku tylko, czy do innego miasta też ? Ja niedawno się przeprowadzałam i też musielismy kupować sprzęty agd, na szczęscie większosć mebli juz mielismy, ale znam ten ból.. brr.. nie cierpię przeprowadzek, za dużo ich już mam za sobą.

BEDI- dziękuje za &&

a my zawsze bedziemy Cie wspierać!!
wielkie wyzwanie przed Toba zeby to logistycznie opanować ,ale pamietaj-choć to ciężkie-tylko spokój nas uratuje...
niech obiad bedzie bez surówki ,ale najwazniejsze,ze w spokoju zjedzony...rozumiesz :)???:))

jeszcze troche i bedzie sytuacja opanowana! :)

trzymaj sie kochana ,fajnie,ze wlecialaś :)

:-)jestem, jestem moje drogie babeczki, ale czasu na pisanie brak oj brak
Fabianek wczoraj skonczył rok :szok:kiedy to zycie mija.....w niedziele impreza, tylko jak ja zorganizowac............:eek:
doczytalam i postaram sie wlatywac czesciej :tak:

Cześć mamuśki, widzę że ja dzisiaj pierwsza!!!

Wczoraj już brakło sił do pisania... no i czasu tez, za to suwaczek wreszcie zmieniony!!!!!!:-D:-D:-D
AnnaS najlepsze życzenia urodzinkowe dla twojego Fabianka!!!!
Bedismall szczerze współczuję że teraz masz tyyyyle rzeczy na głowie:tak: ale pomyśśl sobie jak wam będzie dobrze jak już będziecie w swoim nowym, wygodnym domku.... Zobaczysz będzie świetnie, musisz tylko przetrwać teraz to wszystko... :)
trzymam&&&&&
A napisz jak tam u ciebie z karmieniem? Zdecydowałaś co zrobić?
Mama wczorajsza misja wykonana???;-) Kciuki wciąż mocno zaciśnięte!!!!
Joaś trzymaj się dzielnie.... Najwspanialsza mamuśko!!!
Maureen wygląda na to że naprawdę dużo nas łączy:-) Ja mam za sobą 4 przeprowadzki. Ostatnią 1,5 roku temu jak Michałek był malusi

Dziewczyny powysyłałam was zaproszenia na nk mam nadzieję że nie będziecie złe za to...
I jeszcze pytanie do was... Dziś Hania spała od 20.30 do prawie 3 bez pobudki na karmienie. a w dzień cycuje co godzinę lub dwie i prawie nie śpi. Czy powinnam ją wybudzać do karmienia??? Bo wiecie teoretycznie każe się wybudzać noworodka co 2 lub 3 godz jeśli nie przybiera a ona pieknie przybiera na wadze. Boję się tylko ze jak nie bedzie ssac w nocy to bede miała mniej pokarmu i skończy się na butli... Co mam zrobić???

reklama
witam sie z kawą..u mnie pada śnieg

ANNA.S- ukochać roczniaka :))

ja z Zuzą ide na 10.30 fo pediatry -ma od 3 dni policzki takie rumiane(jak dzieci ze spaceru wracają) i cieple i wczoraj miala plamki różowe na calej klatce piersiowej a dziś doszly te plamki na rękach i nogach..tylko na plecach nie ma-nie wiem co to jest czy różyczka czy szkarlatyna czy co????????????

nie ma gorączki,węzly chlonne oki,apetyt ma jak zawsze ,zachowanie taż takie same-nie jast marudna..tylko te plamki....byla szczepiona na różyczkę ,ale kurka my tu dzialamy nad dzidzią i teraz różyczka to masakra by byla

EWUNIA- dzieki za &&&-tak,misja wykonana:tak::-D:-D

wiesz co -myśle ,ze nie musisz budzić Hani tylko jak już to przez sen podaj Jej pierś,jesli sie martwisz o pokarm,albo odciągaj laktatorem-ja tak robilam jak Zuza dluzej spala..wiesz lepiej ze w nocy śpi a w dzień cycuje niż by bylo odwrotnie,ze w nocy by chciala wciąż cyca;-)
mi polozna mówila ,ze jak dzicko samo tyle przesypia i ladnie przybiera to tylko sie cieszyć :)))))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry