Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O co chodzi ? Ano o nic innego jak o prozę życia..
Mam już 2 dzieci i spodziewam się trzeciego, jestem w 6 miesiącu ciąży. I niestety z każdym dniem jestem tym wszystkim coraz bardziej przerażona
Drogie Mamy trójki i więcej dzieci, proszę napiszcie jak sobie radzicie z organizacją dnia codziennego, obowiązkami.. Dodam że moja 1 córka jest już duża, ma 10 lat, ale druga 14 miesięcy i do tego jest bardzo zaborcza, nie wiem co będzie jak się maluch urodzi![]()
Maureen - takie myśli są normalne - teraz martwisz się o te dzieci, które masz i widzisz. Po po rodzie nie będzie czasu żeby się nad tym zastanawiać - życia da ci kopa do działania i nie będziesz miała głowy zaprzątniętej pierdołami. Sory że się odniosę tylko do pierwszych postów ale dzieci mi dokazują i muszę do nich wracać.A jestem przerażona, bo między maluchami bedzie niecałe 2 lata różnicy,starsza córka wchodzi w wiek dojrzewania,mąż wiadomo-pracuje. mieszkam za granicą i nie mam nikogo w razie czego do pomocy.. po prostu nie wiem jak sobie poradzę i tyle.
Aga,
hi hi, no my samochodu nie mamy ;-)
. No i ja wszędzie poruszam się wózkiem - wytrzymały wózek to podstawa - nieładny tylko wytrzymały - na tyle, że możesz posadzić na nim drugie - starsze dziecko - ja tak robiłam i było na prawdę spoko.
.
I faktycznie, nieduża różnica wieku między nimi ;-) Ja najbardziej się chyba obawiam własnego niezorganizowania
Sama już nie wiem, mam tysiąc myśli na minutę.. Ale wszystko wyjdzie w " praniu " ;-)

tylko jeszcze nie wiemy czy w PL czy w NO to zalozymy? bedziemy musieli sie zorientowac co i jak,bo w tym temacie jestesmy bladzi
Tydzien sami z M i z Mackiem...co my bedziemy robic
czwarte dziecko

...dopiero przy trzecim sie odpoczywa;-)