Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

).
i gdyby nie to, że nogi mimo mrozów ledwie włażą mi do butów byłoby jeszcze lepiej.
Ale co poradzić... Życzę zdrówka Twoim Bąbelkom ;-)
Pisz w miarę wolnego czasu, napisz więcej o swoich dwóch pociechach :-) Macie już imię wybrane dla maluszka ?
i ze informuje mnie,bo to zarazliwe dziadostwo
szkarlatyna wylega sie od 2-7 dni,wiec by sie zgadzało...do tego jakby bolało go gardło
cos czuje,ze jutro sie lekarz bedzie kłaniał....corka kolezanki ma antybiotyk na 10 dni...porazka
no i jesli Gabriel ma na bank te paskudztwo to lekarka powiedziala,ze nie ma co liczyc na to,ze rodzenstwo nie zachoruje

teraz oczekiwanie na ortopede i zobaczymy czy czeka mnie operacja kolan
pchania wozka (robie to od lipca 05' ) i pare dni temu pytalam meza czy jeszcze chcialby jedno dziecko i okazało sie,ze mezowi tez juz przeszło
takze u nas na trojce sie konczy
moze sie dziac,pozatym odrabianie lekcji z trojka
itp.itd. ;-)
mam teraz szczerbe z tylu
mysle o implancie,ale to ładnie kosztuje 
Rodzeństwo niekoniecznie musi zachorować - choć prawdopodobieństwo duże. U mojej siostry syn chorował a starsza córka nie - nie ma reguły.najlepsze jest to,ze mimo iz jest to choroba wieku dzieciecego to starzy moga tez zachorowacno i jesli Gabriel ma na bank te paskudztwo to lekarka powiedziala,ze nie ma co liczyc na to,ze rodzenstwo nie zachoruje
wiec poprostu swietnie![]()
:-)no proszę, to widzę, że nie tylko mnie nachodzą czasem takie hardcorowe pomysłyA nie pisalam juz tu ze takcalkiem powaznie, moze tak za rok zaplanujemy...chyba ze szybciej sie przytrafi;-)
.Ja właśnie ze względu na kwestie finansowe staram się nie myślęć o czwartym dziecku. Ale jakby się przytrafiło, to już wiem, że bym się cieszyła od początku. Nie tak jak wcześniej - zawsze było coś i wydawało mi się, że to dziecko nie w tym czasie, co trzeba. Teraz nie wyobrażam sobie życia, gdyby któregoś mojego "Budrysa" zabrakło;-).o ranyPodziwiam Cię, ja nie wiem jak z trójką dam radę, a ty myślisz o czwartm
![]()
Obawiam się też o kwestie finansowe niestety :-(
.

u mnie głównie chodzi też o kwestie finansowe a mąż sam pracuje 

a ceny powalają na kolana ....jak byłam w sklepie z ubraniami dla dzieci tomyślałam że mi oczy z orbit wyjdą takie ceny

:-):-)

Fizycznie chyba najgorzej się " posypałam " w tej ciąży :-(

Wczoraj stesknieni nie mogli sie Mackiem nacieszyc...a dzis leja go rowno
:-( ale damy rade byle do wiosny

oby Was wszystkich nie dopadlo

bo male dzieci maly klopot a duze...same klopoty