reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
hahaha.....a to dokladnie ta piosenka do ktorej moj Oliver tanczyl podczas swojego wystepu tydzien temu ;-)
a teraz doczytalam ze to wlascicielka tej szkoly tanca tak wywija brzuszkiem, niezla jest ale tez w sumie zawodowa tancerka to nie ma co sie dziwic ze laska ma kondycje.

Ostatnia edycja:
ja zmykam na dziś -u nas zaraz 23.00...zasiedziałam sie -jednym okiem kabaret ogladam..
jak miło gdy głowa nie boli...wczoraj padłam po 21...;/

do jutra kochane..
spokojnej nocki

Pawimi- a Tobie miłej reszty dnia :)))

No tak ty angielski znasz biegle pewnie bo ja bardzo słabo.Fajniutka dziewczynka którą urodziła.No ja od razu wiedziałamże musi od dawna tańczyc bo się świetnie ruza no i ta kondycja,fiu,fiu!
Papatki Mamusiu05.
Ja oglądam Opole,spiewaja piosenki ewy Demarczyk ;-)

witam się niedzielnie-niedawno zeszłam z dziecmi na dól,mąż jeszcze spi-ale niech ma...

mnie dzis znów głowa nie boli-więc miło mi się wstało:)
czas na śniadanko-dzieci juz zjadły.

zyczę Wam rodzinnej niedzieli,smacznego sniadanka i czasu na spokojną ,aromatyczna kawkę :tak:;-)

Witam :-)
No dziewczyna brzuszkiem wywija :-) Choć ja podskoki bym sobie darowała na jej miejscu ;-)

Moje dzieci (WSZYSTKIE! :dry:) wstały dziś o 5.40 - koszmar. Skutkiem tego już o 8 miałam wszystko zrobione, wraz z rosołem na obiad :szok:

Zaraz może machnę ciacho z truskawkami ale pół porcji chyba zrobię.

Oczy mi się same zamykają :-(

Ja już od tygodnia myślę o cieście z truskawkami i o muffinkach wielozbożowych z truskawkami, ale w sumie tak obżarliśmy się świeżych truskawek i truskawek w potrawach, że chyba na razie mamy dość ;-)

Laska fajnie tańczy, kondycję ma niezlą :tak:

Asia, co do brzucha, to pewnie znaczenie mają też predyspozycje - tzn czy z natury jesteś z tych wielkobrzuchych, no i pewnie trochę waga początkowa.
Ja za to nie mogę nic powiedzieć o tych "wcześniejszych porodach", bo oba dziecia przenosiłam i mi ich pogonili w szpitalu, nie wiem, kiedy by się urodzili, gdyby pozwolono im samemu wybrać.
Może tym razem zobaczę jak wygląda spontaniczny poród? ;-)

moje ciasto już stygnie :-)
Truskwaki wzięłam małe i utonęły :-D A ciacho wyyyrosło! :szok: robiłam z połowy porcji i w malutkiej tortownicy. Chyba musze jakąś pośrednią kupić jednak.

Pewnie predyspozycje mają jakieśtam znaczenie, faktem też jest ze mięśnie w kolejnych ciażach są słabsze i bardziej podatne na rozciaganie wiec teoretycznie szybciej ten brzuszek widać...
Ja wagowo mam na koncie dwie ciaże z jedna wagą startową i dwie z inną, sporo wyższą niestety. Mimo że zdecydowanie przytyłam jeszcze przed ciażą z Dominiką to brzuń wyłaził i wyłazi zawsze tak samo i w ciążowych ciuchach chodzę tych samych od wieków :-)

Marzę o tym żeby schodnąć! Taki miałam piękny plan na ten rok i kicha! Będę ostro zasuwać zimą, choc zima niesprzyjająca jest do pozbywania się sadełka. Ale w planie mam biegówki (zamówione u męża mikołajowo) i ruch codzienny lub prawie codzienny po lesie :-) Zobaczymy czy wypali. No i oby śnieg był bo bez śniegu będzie cieżko dość ;-)

reklama
Witajcie!

Wpadłam na chwilę życzyć Wam miłej niedzieli :-)
A sama migrenę mam więc nie popiszę dzisiaj. Słoneczka też Wam życzę.

O, Asiu dziś masz dokładnie połóweczkę! Przynajmniej teoretycznie

Ostatnia edycja:
Do góry