EWUNIA- NO JESTEŚ KOCHANA..NO WIDZIESZ JAKOŚ TAK SIE poukładało,ze mu tu jak najlepsze kumpele

))) i super!
a ta fotka to nie pokój Domisia tylko fotka za strony z meblami..ja nie umiem fotem wstawiac więc poszukałam na necie

a Domisia pokój ma 2m na 4 długi więc taki prostokąt klasyczny-dlatego ma tylko 3 meble-łóżko,komode i biurko ale jeszcze Mu półkę kupimy-narazie ma zielona z Ikea..
a Zuza ma pokój 3,5 na 4m więc prawie kwadrat i Ona ma więcej mebli-w sumie 6 elementów..
gratki nocnikowych sukcesów a co do "wymyślania" przed snem to tylko konsekwencja -po 3 razie powiedz ,ze już nie przyjdziesz bo wszystkie dzieci juz śpia i na Niego tez czas a tatus Go rano mocno wyściska bo teraz tez już jest zmęczony...
dzieci nas częśto biora na lewe sanki-nie możemy sie dać

))
Justyna witaj mamuśka-no ja z Domisiem tez miałam szybki poród-za szybki skoro rozwarcie nie nadążyło...skurcze takie ,ze bolało zaczęły się o 12.30 a o 14.11 urodziłam więc trochę ponad 1,5 godziny cierpiałam...parte miałam od 14.oo
II faza porodu -11 minut..więc szybciutko tylko jak patrzę na Jego główkę to mi przykro,choć juz coraz mniej widac...
ciasto z czeresniami gotowe-miały być wiśnie,ale znalazłam czeresnie

))